#GoodieBoxDK Marts 2019 - "Goodieboxprisen 2019"

Reklame for Goodiebox - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder egne meninger. Har ingen økonomisk interesse.
Så er det blevet den tid på året hvor vi skal stemme på vores kandidat til "Goodieboxprisen". Det er nemlig blevet tid til at kigge nærmere på indholdet af Goodieboxen og finde vores favorit iblandt de produkter der befinder sig i den. Det produkt der får flest stemmer ryger videre til dette års Danish Beauty Award og får tildelt prisen der.

Jeg gik straks igang med at teste produkterne da jeg modtog boxen, og nu er det blevet tid til at anmelde dem her på bloggen. Jeg ved endnu ikke hvilket produkt der får min stemme, men jeg har stadig et par uger til at tage den beslutning. Men her ser I altså hvilke produkter vi er blevet forkælet med denne måned og hvilke vi kan vælge imellem.

● Karmameju - HERO pH Solution 02 - Det er faktisk ret godt timet at dette produkt kommer med i denne box, fordi jeg er nemlig begyndt på en lidt anderledes rutine når det kommer til min ansigtsrens og min hud reagerer ret voldsomt på det pt. Det hjælper selvfølgelig heller ikke på det, at min psoriasis går helt amok pga. stress også, men min hud er gået fra at være super fedtet til utroligt tør. Det er noget af et chok og pænt irriterende. Derfor er et produkt som dette super rart at have nu hvor jeg så skal forsøge at få huden på rette køl igen. Jeg ved endnu ikke om det virker, men jeg ved at det tager et godt stykke tid for huden at vænne sig til produkt-skift, så jeg giver dette en længere testperiode. Men indtil videre er jeg ret tilfreds med det. Det føles som om man tilføjer huden lidt vand (som gerne udtørre huden), men samtidig med giver en masse fugt. Og den fedter ikke som så mange andre produkter jeg har testet har gjort. Så jeg er spændt på at se hvad dette kan gøre.
Full size (200 ml) - Vejl. pris 199 kr

● GOSH - Growth Serum - Igen et produkt der kommer på det perfekte tidspunkt. Jeg er ved at løbe tør for den vippeserum jeg bruger lige pt, og jeg vil helst ikke stoppe med at bruge en, så denne kommer som sagt på det perfekte tidspunkt. Jeg har før brugt den mascara GOSH har med en form for vippeserum i og den var jeg ret glad for. Så jeg har nok også lidt store forhåbninger til denne. Der går dog noget tid før jeg kan udtale mig om effekten af den. Jeg elsker at "børsten" på denne er så tynd, da man derved kan komme helt tæt på vipperne uden at tilføje for meget og få det i øjet. Og mine øjne og huden ved vipperne reagerer ikke negativt på denne, så det er også et stort plus. Så indtil videre er jeg tilfreds. Nu håber jeg bare at mine vipper også bliver glad for den.
Full size (6 ml) - Vejl. pris 249 kr

● Sandstone Scandinavia - Mascara Intense - Jeg har længe haft kigget på dette mærke på Matas' hjemmeside, men endnu ikke fået købt noget af det hjem til test. Jeg er nemlig blevet forelsket i en øjenskygge de har i en smuk mørk grøn farve, men... argh! Det er sku ikke helt billigt. *Hehe* Så jeg har ikke fået taget skridtet endnu. Men nu kan jeg da teste deres mascara. Denne er ikke en volume mascara, men mere en mascara der giver lidt længde og et meget naturligt look. Den kan selvfølgelig bygges op, men den giver stadig ikke ret meget volume. Så denne mascara er helt klart til dem der er mere til det naturlige look. Og længde. For det er den faktisk overraskende god til. Og så indeholder den skønne vitaminer som ens vipper kun vil få glæde af. Børsten er i plastik, så man skal passe på med at stikke den i øjnene. *Haha* Det gør sku naller. Men selvom børsten ikke er min favorit, så er den overraskende god til at dele vipperne så de ikke klumper for meget sammen. Det skal den virkelig have credit for. Den smuldrer ikke på mig, så det er et stort plus i min bog. Og vipperne føles ikke alt for stive når den er på og den er nem at få af. Så en okay god mascara hvis I spørger mig.
Full size (10 ml) - Vejl. pris 179 kr

● Rituals - Happy Foaming Shower Gel - Jeg freaking elsker Rituals og jeg blev simpelthen så glad da jeg så, at der befandt sig et produkt fra dem i boxen denne måned. Og så er det endda deres skønne foaming shower gel. Jeg har en af deres Jule-dufte og jeg elsker den. Jeg har ikke turde bruge af den, da man ikke kan få den længere, så jeg er glad for at jeg nu kan bruge denne og lade den anden stå til specielle lejligheder. I starten var jeg ikke den store fan af duften, men efter et par dage blev jeg faktisk mere og mere glad for den. Den dufter af appelsiner og cedertræ. To dufte jeg normalt elsker hvert for sig. Så mange tak Goodiebox! En perfekt duft at starte dagen ud med i badet.
Full size (200 ml) - Vejl. pris 75 kr

● REN Clean Skincare - Evercalm Global Protection Day Cream - Normalt så brokker jeg mig jo ret meget over når der kommer dagcremer med i boxen, da jeg ikke bruger det - eller... ikke brugte det. For nu hvor min hud er totalt forvirret så er jeg faktisk begyndt at bruge det en smule. Simpelthen fordi jeg er så tør og ikke kan holde det ud. Og denne skulle være god til sensitiv hud og give en masse fugt, og det tror jeg at min hud pt. har ret meget brug for. Så den er jeg begyndt at bruge. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg synes om den endnu, men jeg hader den i det mindste ikke. Så det er jo ret stort hvis I spørger mig. Nu må vi se om den gør noget godt for min hud på længere sigt.
Travel size (15 ml) - Vejl. pris 340 kr for 50 ml

● Rodial - Dragon's Blood Cleansing Water - Vi har efterhånden fået et par produkter fra mærket Rodial med i Goodieboxene og jeg er faktisk gået hen og er blevet ret glad for deres produkter. Vi har tidligere fået nogle eye masks som var virkelig skønne, en lip plumper som jeg blev ekstremt vild med, en sculpting gel, som jeg var okay glad for og sidst en brightening mask. Denne gang har vi fået en cleansing water med, og det er faktisk noget jeg er stoppet med at bruge. Eller.. ikke helt. Jeg bruger det stadig når jeg leger lidt med makeup og lige hurtigt skal rense det af, men det sker ikke så tit. Dog synes jeg at denne er ret spændende. Selve flasken er nemlig speciel. Det er en af den type flasker hvor man tager en vatrondel og presser den ned i tragten og derved kommer der produkt op på rondellen. Skide smart! Og denne indeholder også hyaluronsyre, vitamin B3 og rosenvand. Den skulle altså give en masse fugt og være rigtig god imod tør hud. Den skulle endda også kunne fjerne vandfast makeup! Jamen se det synes jeg er ret fantastisk. Skal helt sikkert afprøves en dag.
Travel size (100 ml) - Vejl. pris 325 kr for 300 ml

Endnu en gang har Goodiebox formået at lave en box med produkter jeg kan bruge. Altså hvor jeg kan bruge ALLE produkterne og ikke kun et par stykker af dem. Det sker ikke så tit, men nu er det to boxe i træk, hvilket er ret godt klaret. Det kan selvfølgelig hurtigt vende, men indtil videre går det den rigtige vej. Og jeg glæder mig meget til at se hvad den næste box kommer til at byde på. Især Maj boxen, da det er min fødselsdagsmåned. Men der er lige et par måneder til endnu. Men nu vil jeg i hvert fald nyde mine nye produkter fra denne box og se om jeg kan finde en favorit som jeg vil stemme på til dette års Goodieboxprisen.

Jer der også har modtaget boxen - hvad synes I om den denne gang? ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)