Ingen energi og en masse bøger i min TBR-bunke

Jeg skal da lige love for at det er blevet Sommer. Altså Sommer som det var sidste år. Det værste jeg har oplevet længe. Nej.. jeg er på ingen måde begejstret for denne årstid, og når det bliver over 20° så er jeg klar til at sige "Cancel" til livet. Føj for den det er klamt varmt! Jeg har dog været nede i haven og lege med lidt vand sammen med nogle af nabo-ungerne og andre naboer de sidste par dage, men.. jeg synes ikke det har hjulpet på temperaturen. Og det hjælper selvfølgelig heller ikke at jeg render rundt med to krebsrøde arme lige nu. Av for den. Tror sku at min blege og gennemsigtige hud skal bruge en solfaktor 500 for at kunne komme uskadt igennem Sommeren. Dammit! *Haha*

Men derfor har jeg også isoleret mig i lejligheden i dag. Jeg har ikke engang været ude på altanen! I know. Crazy! Men jeg har simpelthen været i så meget energi-underskud og har haft ondt, så jeg har sovet det meste af tiden. Jeg har forsøgt at starte op på noget praktisk, men måtte droppe det igen. Ikke engang læse har jeg kunne koncentrere mig om. Jeg blev ved med at døse hen.

Men jeg håber at jeg har mere energi i morgen. Skal have handlet osv, og så håber jeg satme at min Goodiebox snart dukker op. Alle andre fik den i går, og nogle gange kommer den en dag senere hos mig, men.. tja.. I dag dukkede den ikke op. Jeg har skrevet til deres kundeservice, såå.. nu må vi se. Der er stadig en chance for at den når at komme i morgen, men hvis ikke, så er der sket et eller andet i processen. Såå.. Ja. Let's see.

Nå.. Jeg vil se om ikke jeg kan få læst lidt her til aften. Jeg vil så gerne have læst et par bøger mere denne måned, men nu må vi se. Jeg har en ret stor TBR-bunke liggende på en skammel ved siden af sofaen, og jeg vil gerne have tyndet lidt ud i den. Det er langt fra alle de bøger jeg mangler at læse fra mine bogreoler, men disse er dem som er de næste i rækken.

Det fungere bedst for mig at gøre det på den måde. Altså trække lidt bøger ud fra reolerne og have dem liggende klar. Det giver mig et overblik og det motiverer mig også til at få læst noget mere. Især når det er bøger jeg glæder mig til at komme igang med. De større serier tager jeg dog kun én bog frem af af gangen. Især mine krimi-serier. Dem kan jeg nemlig godt fordele lidt ud iblandt andre bøger. Dem behøver jeg ikke at læse ud i en køre. Det er lidt anderledes med andre bøger. Ja jeg har et lidt mærkeligt system, I know, men det fungerer for mig. :) Det gør også at jeg ikke ender med at køre totalt træt i en bestemt genre.

Jeg vil smutte for i dag. Mine lavendler ude på altanen skal lige have lidt vand, og så tror jeg at jeg vil lave mig en kop isvand og smide mig i sofaen med min bog. Ha' en fortsat god Torsdag alle sammen.

6 kommentarer:

 1. Nej, den varme er jo ulidelig! Jeg fatter slet ikke, at der virkelig er nogen mennesker, der synes, det er SÅ dejligt, at man render rundt badet i sit eget sved. - Jeg har også flere gange nu undersøgt hvilke lande, der har sommertemperaturer efter min smag. Og Island (Reykjavik) ser god ud - temperaturer på 15-16 grader om sommeren, ja tak.. Så måske man immigrere dertil om sommeren ;-) :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved du hvad? Jeg tager sku med dig. Det lyder perfekt! :D

   Slet
  2. Ja, gør det ikke? :-D Hvis jeg havde røven fuld af penge, så havde jeg sgu gjort alvor og 'flygtet' laaaangt væk fra denne varme. Og først vendt tilbage til Danmark igen, når her er køligt nok ;-) For ej.. Hvor er det dog ulækkert, rent ud sagt.

   Slet
  3. *Hahahahah* Kunne ikke være mere enig.

   Slet
 2. Håber energien vender tilbage - jeg er også kokset i heden :P Jeg er pt. igang med biografi-boggenren og ævlede også om det på bloggen igår, jeg veksler også lidt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg virkelig også. :D Biografier har jeg simpelthen ikke kunne læse. Det siger mig ikke rigtig så meget. Lidt irriterende faktisk, men så er det jo godt at der er så mange andre genre jeg kan begrave mig i. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)