Når ting ikke helt går som planlagt

Jeg burde slet ikke være så træt og udkørt efter min ferie, men jeez hvor er jeg smadret. Jeg ved godt hvorfor. Jeg har det nemlig med at indhente alt det jeg normalt ikke kan nå når jeg har fri, så jeg får slet ikke slappet af. Det er noget lort, men det er desværre det eneste tidspunkt jeg kan få ordnet en masse ting. Såå.. nu håber jeg bare at jeg kan bruge et par dage i denne uge på at lave ingenting og indhente noget søvn og afslapning. Måske endda i weekenden også. Men nu må vi se.

I går var det meningen, at jeg skulle med de gamle til Jylland for at besøge min søster og vi var faktisk også på vej. Men lige som jeg fortæller dem, at problemerne med bilen nok skal give flere problemer fordi jeg er omgivet af konstant uheld, så går der ikke mere end 5 min og så begynder bilen af give op. Der begynder at komme røg fra motorhjelmen og det stinker. Såå.. bilen ville ikke mere. Og turen til Jylland blev ikke til noget. Jeg ved godt at det ikke var min skyld, men det er sku lidt pudsigt. *Hehe* Men ja.. Vejhjælpen kom og hentede os og vi endte med at være ude hos de gamle hele dagen og hyggede.
Vi må bare finde en anden dag hvor vi kan køre derop eller hvor de kommer her til Fyn. Jeg savner min søster og min niece, så jeg håber at det bliver snart.

I dag skulle jeg lige ordne noget praktisk og så skal jeg ellers bare forsøge at finde lidt ro. Jeg er lige blevet færdig med en bog og vil tage hul på en ny. Jeg er inde i en god læserytme, og den må gerne blive ved. Især fordi det er en god afledning for mig. En afledning fra alt det lort der foregår ellers.

Så jeg vil smutte. Jeg håber at I får en god Tirsdag alle sammen. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)