Dagens Makeup Look - Face Gem Sheets (DIY)

Reklame for Ditte fra "Glitter Mama" - Jeg har fået Face Gem sheets hjem til test og anmeldelse.
Så har jeg været henne og lege lidt med nogle Face Gem Sheets igen, og denne gang er det Ditte fra "Glitter Mama" der har været så skøn at stille nogen til rådighed. Mange af de looks jeg har lavet det sidste halve år, hvor jeg har brugt større Face Gem Sheets, har faktisk været nogen jeg har fået igennem hende. Så mange tak Ditte. :D Og i dag har jeg som sagt igen været henne og lege lidt.

I dag vil jeg vise hvordan jeg ændrer på dem. For det er ikke altid at jeg bruger dem som de er, men simpelthen gør dem til mine egne designs. Jeg tilføjer altid lidt ekstra, men denne gang har jeg ændret dem helt. Eller.. Jeg har brugt et lille sheet og gjort det større ved hjælp af et andet sheet. Jeg har altså "smeltet dem sammen". Og det kan I se på billederne her.

Jeg udvælger de sheets jeg ønsker at ændre på og så går jeg ellers igang med at pille sten af eller klippe dem ud. I dag har jeg klippet dem ud så der stadig er det klæbende stykke bagpå. Men man kan som sagt også fjerne stenene og bruge vippelim eller hudlim når man så skal have dem påsat. Og så er det bare med at prøve sig frem. Det kan tage lidt tid at få det udseende man ønsker, men jeg synes personligt det er sjovt at lave mine egne sheets på denne måde.

Jeg valgte at bruge de to sheets I ser her ovenover og herunder ser I mit færdige resultat.

Her på billedet er mine små tilføjelser stadig på den originale klæbende flade, men da jeg tilføjede dem til min look havde jeg fjernet det og brugt vippelim i stedet for. Men på denne måde kunne jeg "holde sammen" på mit sheet indtil jeg skulle bruge det. Og jeg synes personligt at resultatet er blevet super godt. Elsker at kunne sætte mit eget personlige præg på disse sheets.

Som nævnt før, og i mit andet indlæg om face gems, så kan man tage dem af deres sheets og bruge stenene for sig selv. Men vær forsigtig! Er man ikke forsigtig eller finder den rette rytme, så kan man ende med at rive noget af den bagerste belægning på stenene af, og det fjerner det shine man jo gerne vil have at de har. Så vær meget forsigtig. Jeg mister altid et par sten i sådan en process, men jo flere "hele" sten man kan få af, jo flere sten har man stadig at lege med efterfølgende.

Men ja, det var så hvad jeg havde til jer i dag. Jeg håber at I kunne bruge mine tips til noget. Smid endelig ikke jeres face gem sheets ud, da I kan genbruge jeres gems, og hvis I ikke ønsker at gemme dem, så forær dem endelig til en som mig der elsker at bruge dem i sine looks. Jeg tager gerne imod. *Hahahahaha* Så please lov mig at I ikke smider dem ud! Stenene kan bruges mange gange efterfølgende til flere smukke looks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)