På tur til Egeskov Marked igen i år

I går tog Jeanette og jeg på Egeskov Marked og hold da op hvor var det en skøn dag. Ikke nok med at det var Fredag d. 13 og vi havde fuldmåne i nat, men så var vejret altså også bare perfekt til en tur på marked. Vi fik gået en masse og brugt en masse timer på at kigge på en masse spændende ting. Og jeg fik også brugt en del penge. Jeg fandt ikke ret meget af det jeg havde planlagt at ville købe - dels fordi de i år slet ikke havde det i boderne - men jeg fik alligevel nogle ret gode ting med hjem.

Der var en del som jeg ikke rigtig havde penge til, såsom en virkelig fin hvid og sølv farvet nøddeknækker figur til Jul. Åhhhh den var altså fin! Men jeg måtte desværre lade den stå. Det samme var gældende med det træ med græskar, som I ser på det sidste billede her. Åhhhh den figur var altså bare så fed! Men den var også liiiiidt for dyr til min smag, så den måtte jeg også lade stå.

Men som sagt så fandt jeg lidt forskelligt som jeg kom hjem med. I kan se det ved siden af billedet af den fantastiske træ-figur. Jeg fandt mig et lidt ramponeret og meget beskidt spejl, lidt gevir, en røgelses-skål med håndtag, lidt forskellige græskar og lidt sødt til ganen. Spejlet fik jeg for en flad 10er, 40 kr for geviret, 20 kr for skålen og 75 kr for alle græskar. Slet ikke dårligt.

Spejlet har jeg fået vasket lidt af og pudset i dag, og jeg er påbegyndt at male rammen. Jeg ved dog ikke om jeg har nok maling, så jeg skal nok lige have købt en tube mere, men det bliver så fint. Det skal hænge over min lænestol, og der vil jeg så lave en lille forlængelse af min sorte billedvæg. Det skal nok blive skide godt. :D Der har jeg så også hængt et gevir op, og det nye gevir fra i går har overtaget pladsen for det der er blevet rykket. Nu skal jeg så bare finde ud af hvad jeg ellers vil have hængende på det lille stykke væg. ;)

Hvis I gerne vil en tur på Egeskov Marked, så kan I stadig nå det i år. I morgen har de nemlig åben igen, og så går der ellers et helt år igen. Og der skal jeg nok igen igen afsted. :P Det er nok en af de bedste traditioner Jeanette og jeg har. Det er så skide hyggeligt. Især når jeg støder på mine venner fra Valravnen. Deres Mjød er altså bare lækker. Og så elsker jeg at der er ganske almindelige kræmmere på markedet også, så det ikke kun er masseproduceret varer man kan købe.

Jeg kan meget anbefale jer at slå et smut forbi og få en god dag.

2 kommentarer:

 1. Wow. Det skal jeg da huske til næste år.
  Det ser virkelig hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ hyggeligt. :D Og der er så meget forskelligt at kigge på. Jeg elsker i hvert fald at tage derud hvert år. :) Så jeg kan anbefale alle at prøve det.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)