Makeup Look til "Grænsen til Trafallas" af Julie M. Day - The Dragon

Så er jeg klar med mit tredje og sidste makeup look inspireret af Julie M. Days bogforsider i trilogien "Grænsen til Trafallas". Det er vemodigt at det slutter her, men derfor skulle det også ske med et brag. Jeg har som sagt endnu et makeup look klar og denne gang har jeg gjort lidt mere ud af det. Jeg har nemlig været henne og finde noget af mit SFX makeup frem til det.

Jeg ligger ikke inde med den gode slags SFX makeup og har heller ikke ret meget, så jeg har ikke kunne lave det så "real-looking" som jeg gerne ville, men man må jo arbejde med hvad man har. Og jeg synes nu alligevel at resultatet er blevet ganske okay. Især når man tænker på hvor lidt jeg har og kvaliteten på det jeg har at arbejde med. Og kameraet driller med farverne, så det så meget bedre ud IRL end her. Men men men.. nok undskyldninger. Nu synes jeg at I skal se looket. ;)

Se også det første og det andet look her og her.


1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)