Mestenes er tilbage - "Under Huden" del 1+2 af Pernille L. Stenby

Reklame for Ulven og Uglen og forfatter Pernille L. Stenby - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Så blev det endelig tid til at blive genforenet med "Mestenes" og hans verden i bøgerne "Under Huden" del 1+2 af Pernille L. Stenby. Jeg faldt pladask for det univers da jeg læste "Inkarnation", og jeg blev simpelthen nødt til at genlæse den første bog inden jeg skulle igang med disse to. For ja. Andet "kapitel" i historien er blevet delt op i to bøger og jeg elsker det.

Det er ikke så tit at jeg læser bøger hvor der er flettet LGBTQ-elementer ind i og det er virkelig en skam. Jeg ville ønske at flere forfattere turde at gøre det. Det gør mig så varm om hjertet. Og når det så er et godt mix af det samt fantasy og masser af spænding, så er det altså bare en skøn ting. Så jeg var meget spændt på at kunne dykke ned i "Mestenes" historie igen og det skal Pernille og Ulven og Uglen have mange tak for at give mig lov til.

Mes forsøger stadig at finde hoved og hale i minderne, men det er svært. Især når han stadig ikke føler sig helt hjemme i den krop han befinder sig i. Heller ikke når det stille og roligt går op for ham og hans venner at det faktisk er hans egen. Det er hans minder der er blevet utydelige, men der dukker hele tiden nye op. Minder som samtidig med at forvirre dem endnu mere også besvarer en masse af de spørgsmål som Mes selv går rundt med.

Hvem er alle de mørke og tågede skikkelser fra minderne? Og hvad skal Mes gøre når de pludselig begynder at dukke op på skolen? Er der nogen af dem der kan genkende ham? Og hvad vil de gøre hvis de kan det? Vil de forsøge at sende ham tilbage til hans mareridts-kælder? Tilbage til Mel? Eller vil de slå ham ihjel før det når så langt?

En elev bliver dræbt og det sender en bølge af sorg, rædsel og had over dem alle sammen. Den døde elev ligger inde med informationer der kan skabe problemer for Mes og hans venner. Virkelig store problemer. Men også for Kastellet. Men er der overhovedet noget de kan gøre for at forhindre disse informationer om at slippe ud? Og hvad må Mes give afkald på for at redde dem han holder af? Vil han ofre flere elever? Vil han ofre sin sikkerhed på skolen? Vil han ofre de følelser han har for Axten? Vil de overhovedet have en fremtid sammen?

Hvem kan han stole på? Er det på tide at involvere andre personer i dette kaos. Og hvem må holdes udenfor? Det er under alle omstændigheder vigtigt at de finder mere information om det der er sket, det der stadig sker og hvordan de kan stoppe de skyldige så det ikke sker igen. Men det kræver tid. Tid til heling.

Jeg føler slet ikke at de to bøger var nok for denne gang. DAMN! I need more! Det er så spændende et univers som Pernille har skabt, og jeg elsker at der er noget futuristisk over det. Og man sidder virkelig med et blødende hjerte når det kommer til forholdet imellem Mes og Axten. Man ønsker virkelig for dem at de kan være sammen - til trods for de dumme regler og ønsket om børn fra Kastellet. Det er så trist. Lad dem nu bare være sammen! Men det er jo ikke de eneste udfordringer de har og det gør bare historien utroligt spændende og vanedannende, men samtidig også voldsomt frustrerende! Men ved I hvad? Det er sku sådan det skal være! For hvis der ikke var noget man blev frustreret over og hvis der ikke var små glimt af håb, så er der jo ikke ret meget spænding, vel?

Jeg glæder mig helt ustyrligt meget til den næste del af historien og jeg glæder mig mindst lige så meget til at se forsiden. For forsiderne indtil nu har været fantastiske! Jeg har en virkelig stor svaghed for forsider som disse, og så er den grønne farve på disse to altså bare to die for! Og så er der små illustrationer inde i bogen også! Aih men jeg er sku lidt tosset vild med disse bøger. Hvis ikke I har læst bøgerne endnu, så vil jeg varmt anbefale jer at komme igang. I vil ikke blive skuffet. :D

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)