En lidt anderledes men super hyggelig Julekalender fra DETVIER

Reklame for DETVIER - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
I år skyder jeg Julen igang lidt før end jeg normalt gør - nemlig i dag. Udover det nye design på bloggen, så begynder der så småt at komme lidt Jule-inspireret indlæg herinde fra i dag også. Og i dagens indlæg vil jeg vise den første ud af tre Julekalendere jeg skal hygge mig med denne December.

Den første Julekalender her er en lidt anderledes af slagsen - men super hyggelig. Det er DETVIER.dk der står bag den, og de har nogle virkelig spændende ting på deres side - især når det kommer til Jul. De har som sagt Julekalendere (fire stk), som er 24 Julebreve til modtageren fra en nisse - som man selv vælger navnet på. Der er som sagt fire forskellige historier at vælge imellem - "Den Fortryllede Julerejse", "Jagten på Bussemandskuren", "Den Forsvundne Julestemning" og den jeg har fået tilsendt, "Kampen mod julesvampen". Man kan vælge at få Julekalenderen tilsendt som en PDF-fil eller i en udskrevet version når man bestiller den.

Udover de 24 breve så får man også en guide til ting man kan lave op til de dage hvor de forskellige breve skal læses op, så man kan gøre det en mere realistisk oplevelse for børn. Jeg er super imponeret over al det arbejde der ligger bag. Der ligger selvfølgelig også noget arbejde i det for en selv, men det synes jeg kun er fedt. Jeg ville elske at dele denne Julekalender med min niece når hun bliver gammel nok til det. :) Men i år vil jeg selv hygge med den - og teste den.

Som I kan se, så har jeg valgt at pakke mine breve ind i hver sin lille pose, men man kan også ligge dem i 24 kuverter eller rulle dem som små skriftruller. Det er kun fantasien der sætter grænser her. Har man børn, ville det være oplagt at rulle dem eller smide dem i kuverter. Så kan man nemlig smide brevene i Julesokken, postkassen eller skubbe det ind under døren så det ligger klar til om morgenen. Men da jeg bare er mig selv, så har jeg valgt at lave et fint lille display til dem alle sammen.

Jeg tænkte også at det kunne være lækkert at tilføje et lille stykke slik eller noget til hver pose, men jeg har to andre Julekalendere i år der er spiselige, så det step er jeg sprunget over denne gang. Men det kunne være en super idé til fx. børn der skal have sådan en Julekalender her.

Som nævnt tidligere, så er det ikke kun nisse brevene som DETVIER.dk tilbyder. De har også personlige breve fra selveste Julemanden. Jeg har været så heldig at få tilsendt sådan et også. Det er super hyggeligt og man kan vælge at tilføje den by man skal holde Jul i samt et ønske som man ved bliver opfyldt. Dette ville også være en fantastisk idé til de små. Jeg ved at jeg ville have elsket at modtage sådan et da jeg var barn og stadig troede på nisser og Julemanden. ;)

Så hvis dette kunne lyde som noget I gerne vil forkæle ungerne med i år, så synes jeg at I skulle smutte ind på deres side og se hvad der kunne have interesse for jer. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale jer det. Det vil helt sikkert skabe noget Julestemning og hygge i hjemmet og familien. Og tjek eventuelt også deres andre ting ud. Der er blandt andet nogle eventyrlige breve fra fx. tandfeen eller påskeharen. Og derudover tilbyder de andre ting til de voksne. Tjek det ud!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)