#BlogXMas: Det Magiske Glow Gardens i Odense

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at Glow Gardens er kommet til Danmark og at det er blevet vældig populært allerede. Allerede fra første dag hvor de slog dørene op er der stømmet folk til fra alle steder. Og hvem synes ikke at et smukt vinterlandskab af lys er interessant? Et magisk lysunivers hører da Julen til. Well.. Jeg kunne i hvert fald ikke stå for det.

Jeg havde længe gået og tænkt på at jeg gerne ville ind og opleve det, men jeg fik aldrig taget skridtet og fik bestilt en billet. Eller.. det var så indtil min kammerat, Tobias, fortalte at han og kæresten havde tænkt på at komme et smut forbi Fyn for at tage derind - og om jeg så ikke ville med dem? JO!!! Selvfølgelig ville jeg da det. Og da vi kunne få lidt rabat på biletterne sprang jeg straks med på vognen. Og så skulle der ventes til dagen kom.

Glow er beliggende i en stor industrihal som er blevet delt ind i en masse mindre haller og rum fyldt med forskellige scener af smukke lyskæder og figurer, som man kan gå på opdagelse i. Der er utroligt mange foto-muligheder, så det er et oplagt sted for en selfie-glad person. Jeg ville egentlig gerne have taget en masse selv, men jeg endte med ikke rigtig at føle for det den dag, så jeg gik for det meste og tog billeder af det forskellige lys i stedet for. Der var også alt for mange mennesker, så det var svært at få taget ret mange billeder uden at der var alt for mange med på dem. Men det stopper ikke der. Der er en scene hvor der er underholdning og musik, og så er der også et lille Julemarked med lidt forskellige boder. Og selvfølgelig skulle vi også lige derind og kigge lidt rundt. Jeg fik smagt på lidt øl og mjød ( No surprise there :P ), og så fik jeg købt en lille souvenir med hjem. Deres fine "Sippy Sippy Light Bulb". Jeg har set så mange billeder af den, så da jeg så at der var en bod med dem, så skulle jeg da have sådan en med hjem.

Der er også food trucks flere steder, så der er rig mulighed for at få noget til ganen, men jeg synes personligt at priserne var.. langt over det jeg var villig til at betale. Så det var ikke noget vi fik med i vores oplevelse. Men muligheden er der. Dog kan det være svært at finde siddepladser så man kan komme til at nyde sin mad og drikke, fordi der simpelthen er så mange mennesker. Hvis de kunne begrænse indgangen pr. aften så ville oplevelsen have været så meget bedre. Og man ville ikke skvatte over børn hele tiden. *Hahaha* De var OVERALT! Og så troede jeg faktisk at det ville være større derude. Altså en større hal, flere "rum" og så havde jeg faktisk også troet at der var et tema pr. rum, hvilket der heller ikke rigtig var. Men flot var det.

Men til trods for kødranden af mennesker, skvatten over unger og de dyre priser, så havde vi alligevel en ret hyggelig aften. Det var faktisk første gang at jeg mødte min kammerat og hans kæreste IRL, så jeg er super glad for, at jeg besluttede mig for at slutte mig til dem. Det er helt klart ikke sidste gang at vi stikker hovederne sammen. Men inden I får lidt billedspam, så vil jeg lige sige tak til Tobias og Nina for en hyggelig aften, og tak fordi I ville have mig med. ;)Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)