#BlogXMas: DIY - Nyt Juletræs pynt

I år skulle der ske noget nyt når det kom til mit Juletræ, så jeg besluttede mig for at købe lidt nye materialer ind til noget nyt pynt. Jeg bestilte det hjem allerede i Sommers for at være sikker på at det nåede frem. Og hvis jeg fandt ud af at det kunne bruges og at jeg skulle bruge mere, så kunne jeg nå at bestille endnu en portion hjem. Lidt havde jeg liggende i forvejen, men resten købte jeg på eBay.

Mit tema i år er "Bring Naturen indenfor" og derfor valgte jeg at bestille nogle agern hjem, samt nogle små træskiver. Jeg havde lidt kogler tilovers fra sidste år, så dem besluttede jeg mig også for at tilføje. Og da jeg jo elsker alt der har med den witchy stil at gøre, så tænkte jeg at nogle små glas også kunne være fine.

Jeg genbruger også noget af min pynt fra sidste år, men i dagens indlæg ser I det nye jeg tilføjer og som jeg har valgt at lave lidt kreativt med. Selve Juletræs-transformationen får I at se om nogle dage. ;) Så hold øje med bloggen hvis I vil se det.

Det første jeg skulle sørge for var at tilføje en form for mulighed for ophæng på de forskellige ting. Mine små glas og agern fik små krogen skruet i toppen og mine træskiver fik en snor i. Jeg havde ikke lige fået sat snore i mine agern og glas da jeg tog disse billeder, og det var meget godt for jeg endte med at sætte en juletræspynt-krog i dem i stedet for og det fungerede super fint.

Og så skulle jeg ellers bare igang med at dekorere de forskellige ting.

De små glad var jeg faktisk lidt i tvivl om hvad jeg skulle gøre ved. Jeg overvejede at male dem, men det ville jeg nok komme til at fortryde på et senere tidspunkt. Så den eneste mulighed jeg havde var at lade dem være tomme - hvilket var lidt kedeligt - eller fylde noget i dem. Jeg ledte igennem mit lager af alt muligt nips, men der var ikke rigtig noget der kunne komme ned i. Men så kom jeg i tanke om at jeg for længe siden købte noget hvidt glitter - eller det troede jeg i hvert fald at det var - og da jeg ikke havde fundet noget at kunne bruge det til, så kunne det passende bruges til disse. Og resultatet er faktisk blevet rigtig fint! Det ligner lidt at mine små glas er fyldt med sne eller noget i den retning, og det er perfekt. :)

Mine kogler har fået lidt hvid maling, som alle de andre kogler jeg bruger i min pynt her om Vinteren. Det giver dem et fint Vinter-agtigt look, og det elsker jeg. Jeg havde egentlig købt nogle små klemmer som jeg ville binde på dem, men det fungerede slet ikke, så jeg var igennem flere forskellige ting før jeg fandt en løsning. Og det vil I kunne se i det før-omtalte indlæg med Juletræs-transformationen.

Mine agern fik også lidt hvid maling. Jeg fortyndede malingen en del og gav hvert agern et tyndt lag. Fordi det er plastik der er blevet limet på "hætterne" så har malingen svært ved at ligge jævnt på overfladen, men jeg synes faktisk at det gav en lidt sjov effekt, så jeg lod det være sådan. Jeg gav dog halvdelen lidt pletter for at lave et spil i teksturen og looket, og de er simpelthen blevet så fine og passer perfekt til resten af pynten.

Træskiverne fik også lidt maling. Jeg havde egentlig tænkt på at tilføje noget tekst, men det gør alle, så jeg lod være. Nogle af dem har jeg ikke gjort noget ved, andre har jeg givet en hvid plade - just in case at jeg alligevel vil skrive lidt på nogle af dem på et tidspunkt - og så har jeg givet resten lidt forskellige mønstre og symboler. Super simpelt.

Og det var det! Som sagt så er dette ikke det eneste pynt der er kommet på træet i år, men det er det nye og det som jeg har været lidt kreativ med. Jeg elsker at det er blevet så simpelt og stadig naturligt. Der er ikke noget vildt og voldsomt over det, og det passer perfekt i den stil jeg går efter i år. Og så falder det også ind under temaet "Skandinavisk Jul", hvilket jo er det jeg især går efter stilmæssigt. Så jeg er super tilfreds med resultatet.

Hvad med jer? Har I også været henne og lavet lidt hjemmelavet Julepynt i år?


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)