#BlogXMas: Juleprodukter fra The Body Shop

Jeg glædede mig helt vildt til at få afsløret de nye Juledufte fra The Body Shop i år og det blev det allerede gjort i September/Oktober. Jeg var ret sikker på at den ene ville være en vinder hos mig, hvorimod de to andre var gengangere og derfor ikke så spændende - eller tæt på gengangere i hvert fald. Jeg holdt så jævnligt øje med deres webshop og lige så snart jeg havde mulighed for at bestille lidt hjem gjorde jeg det. Og her ser I min høst.

Jeg har et kæmpe lager af håndcremer, så jeg har egentlig ikke brug for flere, men når det kommer til The Body Shops håndcremer så kan jeg altså bare ikke lade være. Og i år ville jeg gerne have trioen igen. På denne måde kunne jeg også få lov til at prøve at dufte til alle de nye Juledufte uden at købe produkter jeg nok ikke ville få brugt. Og det er faktisk en ret smart måde at prøve duftene af på. Og så er deres håndcremer altså bare lækre og nemme at smide i tasken - de fylder nemlig igenting.

"Juicy Pear" var den duft jeg var sikker på at jeg ville kunne lide, og derfor også den jeg købte en "Julesæk" hjem af. Den er dog ikke helt så frisk som jeg troede, men den dufter skønt af pærer. Det er en både frisk og varm duft. Det er lidt svær at forklare. Men åhhh den er dejlig. Jeg er så glad for at de endelig har valgt at have en frisk duft i deres Jule-serier igen. Jeg savner deres Jule-æble-dufte, så denne er helt klart et godt bud på en lækker frugtagtig Juleduft.

"Rich Plum" minder utroligt meget om den de havde for flere år tilbage der hed "Frosted Plum". En ganske okay duft, men.. ikke en favorit. Jeg får den dog alligevel brugt, da den er ret god her i Julen. Så hvis man er til de lidt mere søde dufte med et snært af blommeduft, så er den et godt valg.

"Warm Vanilla" er som navnet hentyder en varm vanilje duft, og der er virkelig spark på vaniljen. Så hvis man elsker duften af vanilje, så er denne serie helt klart den man skal gå efter. Vanilje er okay og perfekt til Julen, men det er faktisk en duft jeg for det meste holder mig fra, da den hurtigt kan blive ret kvalm. Men den er jo god at have til de dage hvor man gerne vil have en ordentlig dosis vanilje. :P

Men som sagt så er "Juicy Pear" helt klart min favorit ud af disse tre, og det vidste jeg godt at den ville være. Derfor købte jeg "julesækken" med produkter fra denne serie. Jeg købte jo en af hver duft sidste år, men det blev faktisk lidt for meget og alt for dyrt. Så derfor har jeg holdt mig til en i år.

Indholdet er faktisk det samme som sidste år, men der er en stor forskel alligevel. Normalt er der kun en af de små shower gels i men i år er der en stor! Åhhh det gør mig så glad. :D Men ja i sådan en sæk her finder i en Shower Gel på 250 ml, en Håndcreme på 30 ml, en Body Butter på 50 ml og en Sugar Body Scrub på 50 ml. En lækker lille pulje.

Sådan en "Julesæk" er en perfekt gave at give til en som elsker The Body Shops produkter. Den kommer allerede "pakket" ind i sækken, så man behøver ikke gøre så meget mere ud af det hvis det er. :) Men ja. Jeg ville elske at få sådan en - hvis ikke jeg selv købte dem altså. *Hehe* Men det er altså en super god Julegave idé.

Har I været inde og dufte til dem? Hvis ja - hvilken Juleduft er så jeres favorit?


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)