#BlogXMas: En Julehygge dag i billeder

Dagens Julekalender indlæg bliver et "Dagen i billeder"-indlæg, og billederne er fra i dag hvor jeg fik mulighed for at slappe af hele dagen og bare Julehygge på fuldt blus. I dag besluttede jeg mig også for at ændre lidt i mit Julepynt herhjemme og jeg fik tilmed taget nogle billeder fra i aften så I kan se lidt af min Julebelysning hist og her. I kommer nok også til at se at mit Juletræ er væk. Jeg blev ved med at gå ind i det og tøjet hang fast og jeg rev pyntet af, såå.. jeg besluttede mig for at lave et alternativt Juletræ og.. jeg er faktisk blevet ret godt tilfreds med det. Det er så perfekt til en lille lejlighed, og katten er ikke nær så interesseret i dette som i det jeg havde før. Så jeg er faktisk super tilfreds med min beslutning. Men nu synes jeg at I skal få lov til at nyde lidt billeder fra min Julehygge dag. :D Jeg håber at I har haft en skøn Onsdag alle sammen.


(Lidt billeder af små tilføjelser i Julepynten)

(Aftenbilleder med tændt lys hist og her)


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)