En dag i Sabrina Spellmans selskab

I dag er dagen hvor tredje sæson af "Chilling Adventures of Sabrina" kom på Netflix, og det betyder total hygge og afslapning. Men først skulle jeg lige ned og købe lidt til den søde tand og en cola, noget nem aftensmad og hente en pakke. Og da jeg kom hjem igen hoppede jeg straks i hyggetøjet og gjorde klar til at skyde weekenden igang.

Og nu sidder jeg så her og stener serie på fuld hammer. Desværre er der kun 8 afsnit, men der er faktisk en anden og hel ny serie på Netflix som lyder super spændende. Så det kan godt være at jeg tager hul på den bagefter. Eller også tager jeg fat i bøgerne. Det er lidt efter hvilket humør jeg er i i aften. Så det må tiden vise. Men under alle omstændigheder så er dagen i dag tilegnet total hygge og dovenhed. Og I kan tro at jeg har glædet mig til en 100% fridag.

Hvad skal I andre bruge weekenden på?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)