Goodiebox + Crush (December 2019) - "From Me To Me" + "Glam Slam"

Reklame for Goodiebox - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder egne meninger.
Det er blevet tid til at kigge nærmere på år 2019s sidste Goodiebox - og Crush boksen som udkommer hver tredje måned. Jep. Jeg er nemlig begyndt at modtage den også, og det har været et ønske jeg længe har haft og nu langt om længe har fået opfyldt. Så hver tredje måned anmelder jeg også den sammen med Goodieboxen. Næste gang bliver i Marts og jeg glæder mig meget til den lille tilføjelse fremover. Men i dag er det altså December boksene det handler om.

Temaet for den originale Goodiebox er denne måned "From Me To Me". Se dét er et tema jeg kan være med på. Det er nemlig super vigtigt at stoppe op en gang imellem og gøre noget godt for en selv. Være lidt selvisk. Og det skulle produkterne i December måneds boks altså hjælpe os med.

Temaet for Crush boksen er "Glam Slam" og i den skulle vi finde produkter der vil glamme os op til Nytåret (ja hvis der ikke var sket en fejl, så var den ankommet i tide) og glam er lige hvad jeg har drømt om i boksen de sidste par måneder. Altså i den alm Goodiebox. Jeg havde håbet på noget glitter og glam de sidste par måneder, men det udeblev. Men BAM!!! Så dukkede det op i Crush boksen, som jeg er så heldig at få hver tredje måned nu. Og hold da op hvor er jeg glad.

Men lad os nu kigge lidt på indholdet af begge bokse.


Goodiebox

● Mellor & Russel Simply Essentials - Monoi de Tahiti Hair Mask - Jeg har ikke rigtig turde bruge denne endnu, da jeg stadig har problemer med voldsomt hårtab. Så jeg gemmer den til når det problem er stilnet af eller når mit hår er vendt tilbage. Men damn jeg glæder mig til at få den testet. For mig har den en duft af Sommer, så det kan godt være at jeg gemmer den til der, men.. nu må vi se om jeg kan vente så længe. Om ikke andet, så venter jeg til håret er tilbage og til når jeg tør bruge lidt flere produkter i håret igen.
Travel size (75 ml) - Vejl. pris 37 kr for 150 ml

● Benefit Cosmetics - BADgal BANG! Mascara - Jeg blev faktisk ret overrasket over denne da jeg testede den, men.. jeg havde ikke lige set at den var vandfast, så jeg kæmpede virkelig med at gå den af. Såå.. det skal I lige være opmærksom på med denne. Men den er god. Vipperne ser fantastiske ud med den på. Men køb den kun hvis I er til vandfast mascara. Jeg kommer nok ikke til at bruge den fremover, men.. tja.. Beholder den, da der nok skal dukke en dag op hvor jeg virkelig står og skal bruge en der kan holde til lidt af hvert.
Travel size (4,0 g) - Vejl. pris 230 kr for 8,5 g

● Niré Beauty - Plush Powder Brush - Denne børste er nok den blødeste jeg nogensinde har prøvet at røre ved. OMG! Hold nu op hvor er den lækker! Jeg freaking elsker når vi får makeup brushes med i disse bokse, og denne kommer jeg til at elske at bruge. Om det er til pudder eller blush/highlight, så er jeg sikker på at denne bliver en meget stor favorit hos mig. Jeg har et par brushes fra Niré efterhånden og jeg elsker dem alle sammen. Så mange mange mange tak til Goodiebox for denne.
Full size - Vejl. pris 125 kr

● Manna Kadar - Lippie Love Lip Scrub - Jeg elsker en god lip scrub, og jeg har pt ingen. Så da jeg så denne i boksen blev jeg virkelig glad. Jeg var dog lidt bange for at den ville blive for strid ved læberne, men sukkeret i denne har den helt perfekte størrelse og den er simpelthen så lækker at bruge. Når sukkeret er opløst efter man har gnubbet læberne godt sammen, så efterlades læberne lækre bløde og med en form for læbebalsam på. Perfekt hvis I spørger mig.
Full size (3,6 g) - Vejl. pris 160 kr

● Jorgobé - Refreshing Scrub Mask - Vi har før fået denne scrub maske i en Goodiebox - for nogle år siden efterhånden dog - og jeg elskede den så meget, at jeg besluttede mig for at gemme den væk, så jeg ikke endte med at bruge den op alt for hurtigt. Jeg glemte derefter alt om den, og det er først nu at jeg igen har fundet den frem igen. Og hvad får vi så? Endnu en Jorgobé scrub maske. Så nu kan jeg bruge løs af den gamle og gemme denne nye i mit lille skincare-lager. :P Det jeg elsker ved denne er at scrubben ikke er alt for hård ved huden og når man skyller den af så efterlades huden virkelig lækker og blød og meget kold. Den har nemlig en fantastisk kølende effekt og åhhh jeg nyder den følelse. Især på dage hvor huden er ekstra øm pga. psoriasis og akne.
Full size (100 ml) - Vejl. pris 198 kr


Crush

● LASplash Cosmetics - Wickedly Divine Eyeliner - Da jeg så Goodiebox tease for denne skreg jeg næsten af begejstring. For de andre lande har nemlig fået den i den alm. Goodiebox og jeg har været skide misundelig. *Haha* Så da jeg så at denne ville komme i Crush boksen var jeg bare endnu mere lykkelig over at jeg ville nå at få den med. Og ohhh my hvor er den altså bare SMUK! Emballagen er to die for! Og farven er intet mindre end perfekt. Årets første makeup look her på bloggen skal 100% være med denne. Sammen med øjenskyggen vi også fik med denne gang.
Full size (3 ml) - Vejl. pris 109 kr

● Furr - Rose Gold Lash Curler - Jeg har nu 7 eyelash curlers. Så jeg var ikke specielt begejstret for at få denne med. Jeg bruger dem ærligtalt ikke. Såå.. tja.. Den skal nok gives videre til en anden. Men den er fin og rosa farvet. Det er bare ikke lige en dims jeg bruger. :P
Full size - Vejl. pris 130 kr

● ModelCo - Liquid Highlighter - Disse flydende highlightere er jeg altid gået langt udenom. Mest fordi jeg ikke rigtig føler de fungerer specielt godt med min hudtype, samt at de altid er for klistrede. Men denne er på ingen måde klistret og den er heller ikke så bam slam in your face! Såå.. måske jeg på et tidspunkt skal lege lidt mere med den og bruge den på forskellige måder. Jeg skal nok finde noget at kunne bruge den til.
Full size (6 ml) - Vejl. pris 112 kr

● Phase Zero Make Up - Metal Foil Eyeshadow - Sidst men ikke mindst, så er der denne foil eyeshadow. Jeg freaking elsker den! For det første så kan den bruges på forskellige måder. Den kan bruges som en full on foil øjenskygge så man får et smukt metallisk look. Men man kan også duppe den på så den efterlader en flot glitter overflade. Det betyder også at I kan bruge den til at highlighte med. Jeg kan i hvert fald forestille mig at den ville være sindsygt smuk som highlighter. Og brug en finger til at tilføje denne. Det får man det bedste resultat med.
Full size (2 g) - Vejl. pris 75 kr

For det første. Farven på boksene - YEEEES! De er simpelthen så smukke og Vinter-agtige. Goodieboxen er hvid med glossy prikker og Crush boksen er hvid med holografiske striber. De er så smukke sammen, og de skal helt sikkert gemmes og bruges til noget hvor de kan være i fokus.

Nu til indholdet. Jeg er simpelthen så tilfreds med begge bokse. Der er godt nok en enkelt ting i hver boks, som jeg ikke får brugt, men det gør ikke produkterne dårlige. For det er de slet ikke. Og resten er bare skønne og helt sikkert nogen jeg kommer til at få brugt. Så December boksene var i min bog perfekte og de bliver svære at leve op til her i Januar måned. Men lad og nu se. Goodiebox har formået at overraske mig flere måneder i træk før, så lad og se om de kan gøre det igen. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)