Endnu en udfordring er givet - Tør du?

Reklame for forlaget Nelumbo og forfatter Ella-Maluca Floyd - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Kan I huske ”Kendras Blind Date”? Åhhh den bog var bare fantastisk! Og nu er jeg endelig blevet genforenet med pigerne fra serien "Tør du" takket være den søde Rikke. (Forfatteren under synonymet Ella-Maluca Floyd og grundlæggeren af forlaget Nelumbo) Denne gang er det Vegas tur til at blive udfordret og det bliver noget af en rutsjetur.

Vega plejer at være glad for Julen, men denne gang ser det ud som om det godt kan gå hen og blive en trist en af slagsen. Alt går nemlig galt og hun har mest lyst til at aflyse den og bare forsvinde. Så da hun får en invitation som netop giver hende mulighed for at flygte fra højtiden, tøver hun en smule i starten, men med lidt overtalelse fra veninderne tager hun udfordringen op.

En skøn solrig ferie med en virkelig sexet mand. Hvad er der ikke at elske ved det? Hendes ellers utilnærmelige kollega, Benedict, viser sig at have en omsorgsfuld og elskelig personlighed, og Vega falder hurtigt pladask for hans charme - og god sex. De fortsætte deres hede forhold da de kommer hjem, men et brutalt overfald truer med at sætte deres forhold på prøve.

Vega så ikke hvem hendes overfaldsmand var, men hun fik alligevel en fornemmelse af kropsbygning og holdning. Og den mand spøger i hendes drømme hver nat - og i hendes vågne timer. Benedict gør alt hvad han kan for at være der for hende og være hendes tryghed, men der er noget som ikke helt er som det skal være. Hun begynder at tvivle på hendes dømmekraft og der er flere og flere ting der ikke helt stemmer overens med det hun kan se og føle. Og da hun tror at hun har fundet sin overfaldsmand sker der noget drastisk. For var det den rigtige person? Eller findes han faktisk tættere på end hun tror? Er hun blevet ført bag lyset? Og hvordan skal hun dog kunne komme ud af dette mareridt med livet i behold?

Endnu en super spændende historie og hold da op hvor er der blevet skruet op for spændingen. Det er skønt at blive genforenet med Kendra, Vega og Emma Jo, og jeg har nydt at følge endnu en af veninderne i hendes søgen på kærligheden og kampen for at overleve en uhyggelig hændelse. Det er så spændende historier og jeg glæder mig helt ekstremt til at det er Emma Jos tur i "Emma Jos søde kys" som udkommer senere i år.

Rikke er fantastisk til at fortælle spændende og medrivende historier, og jeg kan varmt anbefale jer alle at læse hendes to bøger i serien "Tør du". Damn! Det vil I ikke fortryde.

Min Goodreads rating:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)