Hvis dette er tegn på hvordan mit 2020 bliver så melder jeg sku fra

Jeg havde planlagt en stille og rolig Nytårs aften, men hold da op hvor blev de planer splittet til atomer. Jo naboerne holdt fest til langt ud på natten og der var rigeligt med larm, men det kunne jeg have levet med. Det er mere det der skete lige før kl 24 som jeg gerne ville have undværet.

Jeg besluttede mig for at hoppe tidligt i seng, og imens jeg står og børster tænder opdager jeg noget virkelig ubehageligt ude på badeværelset. Noget som pludselig gav god mening mht. de problemer jeg havde i løbet af aftenen. Jeg kunne nemlig ikke helt forstå hvorfor der var så varmt og fugtigt i lejligheden og hvorfor alle vinduerne var sat til i kondens. Men væggen og loftet på badeværelset var sat til i væskefyldte blærere. STORE "lommer" med vand og gulvet sejlede i vandpytter. Great. Så var der igen problemer hos overboen siden jeg nu skulle stå med vandskader igen. Og mange af mine ting måtte jeg smide ud fordi de var blevet ødelagt af vandet der sev ud af "lommerne".

Jeg skrev straks til udlejer og fortalte om problemet og ringede til viceværten. Imens jeg havde ham i røret opdagede jeg at det ikke kun var badeværelset der var ramt. Væggen i gangen var også fugtig og køkkenet var ramt. Gulvet i køkkenet havde også en vandpyt og det samme med køkkenbordet. Skabene var våde og tingene deri var også lige til at smide ud. Og så var mit højskab også bare... klamt. Man kunne tydeligt se at der løb vand ned af det rør der er hul til derinde, og det var sindsygt varmt. Så der løb bare vand ind alle steder fra den væg. Satme ikke underligt at der var så klamt i lejligheden og hvorfor skimmelsvampen var blomstret frem på ingen tid de steder hvor jeg få dage forinden lige havde vasket det af. Så vandet blev lukket i hele boligblokken. Det viste sig nemlig også at underboen havde lidt vandproblemer.

Dagen efter kom vores lokale VVS-mand med grimme tømmermænd og gik straks lejlighederne igennem for at se om vi kunne finde problemet. Fordi mine lofter var ramt måtte det være hos overboen problemet var. De kunne først ikke rigtig finde det, men da de brød igennem bagbeklædningen på et af hendes køkkenskabe kunne de se at de havde ramt plet. Det krævede dog at de slog hul på en væg med fliser. Så frem med hammeren og knojernet. Sikke et rod, men hullet i røret blev fundet og de lavede en lappeløsning. Så siden har jeg ikke haft vand i det hele. Det er stadig klamt og lugter, men nu bliver det i det mindste ikke værre.

Men nu venter vi så bare på at få at vide hvornår de vender tilbage med svar på hvad der skal ske. Røret skal nok skiftes hele vejen ned, og så håber jeg at de vil fikse mine skabe og mit badeværelse. For jeg vil ikke længere leve med vandskade-skabe og -vægge. Det er jo sket én gang før, og der lavede de intet for at ordne skaderne. Men denne gang kræver jeg sku at der sker noget.

Så det var ikke ligefrem den bedste start jeg fik på det nye år. Og indenfor de første 4 dage af året har jeg haft yderligere to problemer som godt kan gå hen og vise sig at være alvorlige. Jeg vil ikke rigtig komme nærmere ind på det endnu, men jeg kan fortælle at det er kroppen den er gal med. Men jeg skal have lægen til at kigge på det og have undersøgt de to steder hvor det ikke er som det burde. Først derefter kan jeg komme lidt nærmere ind på det. Begge dele kan ende ud med operationer og kraftig medicin. Hvilket jeg gerne vil undgå. Men tja. Nu må vi se.

Denne weekend holder jeg dog fri fra alle bekymringerne. Jeg har været igang med lidt kreative projekter og jeg har bagt mig lidt muffins. Der skal nemlig hygges og slappes af. Så må alle de dumme ting blive næste uges kampe. :) Men I må gerne sende gode vibes min vej. Gerne nok til at kunne ændre på de udsiger mit år byder på. For hvis disse 4-5 første dage af året er et billede af hvordan mit 2020 bliver, så melder jeg sku fra. Så hjælp mig med at få det ændret. ;)

Ha' en forsat god weekend alle sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)