Et smut forbi Sygehuset - Hvad sagde lægerne?

I går havde jeg en tid inde hos hudafdelingen på OUH Odense. De skulle tjekke op på behandlingen af min psoriasis, og fordi det går så godt med den medicin jeg bruger lige nu, så har de lidt "sluppet" mig for denne gang. Det betyder ikke at jeg ikke længere er tilknyttet derinde, men det betyder at der lige pt. ikke er brug for at jeg kommer så ofte derind. Hvilket jo er meget positivt. Efter 25+ år med psoriasis så har vi endelig fundet noget der kan holde det nogenlunde nede. Det gør mig ret lettet. Der følger dog en masse dårlige ting med det også, men.. den tid den sorg. Jeg skal nemlig være ekstremt forsigtig når det kommer til solens stråler og forsigtig med ikke at bruge medicinen for meget, da det kan give andre hudproblemer. Men indtil videre går det fint med det, så jeg har fået lov til at fortsætte med det. Dukker der problemer op, skal jeg skynde mig at få en ny tid hos dem, så de kan sørge for at der ikke ender med at blive noget alvorligt galt.

Men det var jo ikke det eneste de skulle kigge på i går. Jeg havde jo også fundet denne grimme plet på låret, som jeg var meget nervøs for. Og han var også lidt bekymret da jeg viste ham den, så han trak en anden læge med ind i lokalet for at få en second opinion og de kunne ikke helt svare på hvad det er. Men skulle de gætte var det ikke noget ondartet, men de kunne ikke give et endeligt svar. Men hvis jeg ville have den fjernet - da pletten faktisk er ret stor - så ville de gerne gøre det. Og da jeg gerne vil være 100% sikker på ikke at ende ud med at noget ondartet skulle sprede sig, så valgte jeg at få en ny tid til at få den fjernet. Om de så sender den ind til nærmere undersøgelse ved jeg ikke, men det tror jeg at de ville. Simpelthen for at være sikre på at der ikke er nogle kræftceller i den som kan eller har spredt sig. Såå... Jeg er ikke helt fritaget for det endnu. Hvilket gør mig lidt bekymret, men.. de var ikke voldsomt alarmeret, så jeg prøver at trække vejret dybt og ikke tage sorgerne på forskud. Men hold da op hvor er det ubehageligt og en grim overraskelse jeg fik.

Bagefter mødtes jeg med Jeanette. Vi havde ikke set hinanden i laaaaang tid, så det var på tide at vi stak hovederne sammen. Og jeg skal da lige love for at der igen denne gang blev shoppet en del. Min konto bløder mere end nogensinde før. *Haha* Det er meget godt at denne måned ikke er heeeelt så lang og at jeg måske kan spare lidt resten af måneden. Det bliver der virkelig brug for.

Men nu vil jeg pakke mig ind i tæpper, finde weekend-snolderet frem og bare holde weekend. ;) C'Ya!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)