Goodiebox (Februar 2020) - "Energize"

Reklame for Goodiebox - Modtaget som gave og til anmeldelse - Indeholder egne meninger.
Februar måned er slut lige om lidt, og derfor tænkte jeg at det var på tide at kigge lidt nærmere på de produkter som gemte sig i min Goodiebox denne måned. Så here you go!

Boksen har en fin lysorange farve og temaet er "Energize". Og temaet taler så meget til mig. For jeg er en introvert person med en ADD-diagnose så jeg bliver super hurtigt drænet for energi. Og produkterne i denne måneds boks skal altså hjælpe en med at lade op. Sætte tid af til selvforkælelse og bare slappe af. Så temaet er perfekt til mig. Nu må vi så bare håbe at produkterne så også lever op til det tema. Lad os kigge på det.

● Human+Kind - Body Soufflé - Jeg troede faktisk at jeg havde denne stående, men jeg kan se på mine tidligere Goodiebox indlæg at vi en gang for længe siden havde fået en mini størrelse, så det er nok den jeg har tænkt på. Men denne gang har vi altså fået den helt store tube. Og denne soufflé dufter altså bare så skønt! Jeg elsker denne type produkter da de ikke er tykke og fedtede men derimod trænger ind i huden på ingen tid. Så denne skal helt sikkert bruges en del i Foråret og Sommeren.
Full size (200 ml) - Vejl. pris 125 kr

● Clinique - High Impact Lash Elevating Mascara - Dette er en ganske okay mascara men langt fra en af de bedste jeg har prøvet. Den klumper ret meget hvis man påfører mere end ét lag, og jeg synes ikke at børsten skiller vipperne godt nok fra hinanden. Men det kan måske være at den fungerer for folk med kortere vipper. I don't know. Jeg ville dog ønske at den fungerede bedre for mig, da det jo er et ret godt brand, og at den IKKE var en vandfast mascara. Hader dem! De smadrer mine vipper så meget når jeg skal have dem af igen. Men tja.. Man kan ikke være heldig hver gang. :)
Travel size (4 ml) - Vejl. pris 195 kr for 8,5 ml

● Clinique - Take the Day Off Makeup Remover - Sammen med mascaraen har vi fået denne makeup fjerner. Jeg bruger ikke rigtig den slags, men de er jo meget rare at have liggende hvis man en dag ikke har adgang til vand eller andet ansigtsrens. Denne ser også ud til at indeholde noget olie som gør at man skal ryste den før brug. Og olie-fyldte makeup fjernere er altså ikke lige mig - normalt. Jeg har ikke prøvet denne endnu, så jeg ved ikke om denne er bedre end dem jeg har prøvet før. Det må tiden vel vise.
Travel size (50 ml) - Vejl. pris 180 kr for 125 ml

● Niré - Face Prep Tool - Jeg har altid gerne ville have en FOREO Luna Play Plus til min ansigtsrens-rutine, men de er bare for dyre til min økonomi. Så da jeg så at vi havde fået denne lille dims med i boksen blev jeg faktisk ret glad. Nej det er på ingen måde noget der kan leve op til den elektroniske FOREO, men jeg tænker det er det næstbedste. Den er super blød og føles ret skøn når man bruger den i ansigtet. Og huden efterlades overraskende blød, så jeg er allerede imponeret over denne.
Full size - Vejl. pris 35 kr

● Vitamasques - Crystal Glow Hydrogel Eye Mask - Jeg har ikke fået brugt denne endnu, men jeg glæder mig til at bruge den i aften. Der har jeg nemlig planlagt at jeg vil hygge lidt inden sengetid, og der kunne denne godt være en kandidat til. Den skulle være god til hævede øjne og mine lider meget af søvnmangel og.. jah.. Men jeg glæder mig til at forkæle huden lidt.
Full size (1 stk) - Vejl. pris 79 kr

● Ecooking - Moisturizing Serum - Vi har efterhånden fået en del fra dette brand, men der er ikke meget af det som jeg har haft glæde af. Men denne har jeg faktisk været ret glad for i den uge jeg har brugt den. Min hud skriger på fugt for tiden, og det giver denne mig. Så den er nu en fast del af min hudpleje rutine.
Travel size (10 ml) - Vejl. pris 349 kr for 20 ml

● Oslo Skin Lab - The Solution Anti-wrinkle Collagen - Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal synes om at vi har fået dette produkt med i boksen. Og jeg kan se på de sociale medier at jeg ikke er den eneste. For det første, så er dette ikke en fuld pakke, så man kommer ikke til at se nogle resultater ved brug af det, og for det andet, så synes jeg det er lidt spildt i sådan en boks her. Men der skal nok være nogen der er glade for at have modtaget det. :P Jeg siger dog pas.
Test size (5 stk) - Vejl. pris 349 kr for 28 stk

Nogle af produkterne levede 100% op til denne måneds tema. Jeg er især glad for body souffléen fra Human+Kind, serummet fra Ecooking og prep toolen fra Niré. Øjenmasken kommer jeg sikkert også til at nyde, men de resterende produkter er sådan lidt... blah. Men jeg ser nu alligevel denne boks som en god en af slagsen. For der er produkter som jeg kan bruge, og det er jeg glad for. Så jeg er 50/50 tilfreds med denne måned boks, og nu glæder mig mig helt vildt til den næste. Det er nemlig også blevet tid til Crush boksen. Yaih!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)