Jeg har testet en "Dish Buddy" fra Tchibo igennem Buzzador

Reklame for Buzzador og Tchibo - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
I samarbejde med Tchibo og Buzzador har jeg fået lov til at teste denne "Dish Buddy". En 3-in-1 washing-up cube. Jeg troede seriøst ikke at jeg nogensinde ville blive valgt til en kampagne igen, så jeg blev ret overrasket over at få lov til at teste denne. Men det bliver så nok også den sidste kampagne derfra for mit vedkommende.

Men tilbage til denne multi opvaskebørste. Den er fra Tchibo og har flere forskellige funktioner. For det første kan man fylde den op med opvaskemiddel hvilket jeg synes er super smart!

Man trykker på knoppen foroven for at få lidt opvaskemiddel ud i selve børsten. Man skal dog være forberedt på at hvis man har lange og skrøbelige negle, så kan man med næsten 100% garanti regne med at smadre neglen ved at gøre dette. Knoppen er af gummi og den skal virkelig trykkes langt ned for at få noget ud. Så det er i min verden et meget stort minus. Det er pænt besværligt. Havde der været en lille hård dims under den, som kunne hjælpe med at danne et tryk, så ville det have fungeret så meget bedre. Men det er der ikke i denne, så der skal bruges en masse kræfter.

Børsten lever desværre ikke op til mine forventninger til en opvaskeførste. Jeg ved at mange elsker disse stive plastikbørster, men jeg er mere til en naturlig og blødere børste. Jeg synes nemlig ikke at disse gør tingene ordentligt rene. Men de andre funktioner er mere brugbare for mig.

Der er nemlig en side med en "skraber" som er god til at fjerne madrester der fx er brændt på. Perfekt til at rengøre en pande eller gryde. Derudover er der også en nubret side som er god til lidt mere skånsom men stadig grov-rengøring af ting. Så de to funktioner er langt mere brugbare for mig end den alm. børste-del. Så denne kube er ikke helt ubrugelig for mig, men hvor ville det have været rart hvis alle tre funktioner var gode - altså levede op til mine krav. ;)

Men nu ved jeg da, at jeg nok ikke skal have flere af disse. Så jeg holder mig nok til min alm. opvaskebørste og så kan jeg bruge denne til de der "skrabe"-funktioner en gang imellem.

#dishbuddybuzz #buzzador


Jeg har en rabatkode på 10% til jer hvis I ønsker at shoppe lidt Tchibo produkter! Den kan bruges på Tchibo.se og er gyldig fra d. 1/1 til d. 29/2 2020. Koden er BUZZ10 - Den kan dog ikke bruges på deres kaffeprodukter. Men den skulle virke på alt andet. ;) Og jeg må sige at de faktisk har overraskende mange interessante ting på deres site. Ting jeg selv kunne finde på at bestille hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)