Jeg prøver på at aflede mine tanker med kreative projekter

Mine uheld og dårlige oplevelser fortsætter desværre ind i Februar måned. Jeg synes ellers at jeg slås med rigeligt lige pt, men det er som om at nogen foroven mener det ikke er nok. Så jeg fik mig en grim forskrækkelse i Lørdags da jeg stod og smurte mig ind i min medicin. En plet jeg ikke havde dagen før havde bosat sig på mit lår. En plet der ret meget ligner modermærkekræft. Jeg har millioner af modermærker så jeg kan ikke svare på om jeg havde et lige der hvor pletten nu er, men det har jeg nok haft. Men nu er den altså vokset og ser virkelig ikke godt ud.

Jeg skal ind på sygehuset på hudafdelingen på Fredag, så jeg vil få dem til at kigge på den der nu hvor jeg alligevel er derinde, men jeg har desværre ret så bange anelser og min mavefornemmelse fortæller mig at det ikke er gode nyheder jeg vil få.

Efter den forskrækkelse gik jeg rundt herhjemme hele dagen i går i en form for zombie-trance. Jeg havde mange små angstanfald og jeg tudede igennem hele dagen. Jeg havde det så skidt. Derfor have jeg det også elendigt da jeg stod op i dag. Men jeg tvang mig selv op af sengen og gik straks igang med at brainstorme kreative projekter til hjemmet. Simpelthen for at prøve at komme på andre tanker. Og det har hjulpet en smule. Nu håber jeg bare at jeg kan komme igang med de flest af dem indenfor den nærmeste fremtid så jeg har noget positivt at se frem til.

Så ja... Det ser ikke ud som om at det vender for mig lige foreløbigt med de dårlige nyheder og oplevelser. Men jeg bliver nødt til at trække vejret alligevel. Jeg vil ikke ende ud med at gå for meget rundt under en sort sky. Jeg hader mig selv når jeg er i det humør, og det spreder bare en masse dårlig stemning når jeg er sammen med andre. Det får mig også til at gå langt udenom det sociale og det er jo netop noget af det jeg gerne vil arbejde på at blive bedre til - altså at være mere social. Såå.. Afledning bliver vist kodeordet for 2020. Afledning afledning afledning.

Og min afledning lige pt er så de kreative projekter jeg gerne vil lave herhjemme og (desværre) alt for meget shopping. Jeg hader at mit humør påvirker mine shopping-gener. *Haha* Min konto bløder! Men hvis jeg kan lede mine shopping-lyster over på ting til mine kreative projekter, så gør det nok ikke så ondt. For så er det jo ting jeg i forvejen står og skal bruge. Så det må jeg lige fortælle min hjerne. ;) Og håbe at min konto ikke bliver alt for tom inden.

Nå men jeg må hellere smutte. Jeg har noget folie der skal sættes på nogle låger ude på badeværelset inden det bliver alt for mørkt. Det er nemlig det rum jeg tager fat på som det første i dette større projekt for i år. Så kryds fingre for at det kommer til at gå nogenlunde smertefrit. :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)