Nye tilføjelser til min kalender (Bullet Journal Style)

Beskeden om min nominering til en NPS Pris i går fik mig til at huske at jeg faktisk havde nogle skabeloner liggende til min kalender. Skabeloner af forskellige sider som jeg gerne ville tilføje det originale indhold i den kalender-pakke som jeg købte lidt før Jul.

Der er ikke nogen spændende sider i de originale pakker, så hvis man gerne vil have lidt ekstra sider, så må man jo selv lave dem. Og jeg ville blandt andet gerne have en side med årets fuldmåner og nymåner. Så den havde jeg lavet en skabelon til, men aldrig rigtig fået lavet færdig. Indtil nu. Og alle datoerne er nu også blevet tilføjet, og de er blevet ført ind i selve kalenderen også.

Jeg fik også færdiggjort de to sider jeg havde liggende klar til årets to ReadAThon weekender. I April foregår den første og den dato fik jeg så skrevet ind i logoet i toppen. Derudover har jeg fået udfyldt lidt i de forskellige punkter, men resten bliver udfyldt når jeg nærmer mig datoen. Jeg ved nemlig ikke hvilke bøger jeg ligger inde med og mangler at læse til den tid, så dem kender jeg først når vi kommer tættere på selve weekenden hvor det hele skal foregå. Det samme med de sociale medier jeg beslutter mig for at opdatere løbende. Indlæggene er stort set faste hver gang, så dem skrev jeg ind allerede nu. Såå.. Nu er jeg klar til det også og det er rart at have det hele samlet i kalenderen.

Jeg har stadig et par sider som jeg mangler at færdiggøre, men det må blive en anden dag. Og så kommer der jo også lidt andre tilføjelser i løbet af året i forbindelse med ting på bloggen og Instagram. Men det er i Efteråret og Julen, så det er der længe til endnu. Men jah.. Jeg tænkte at jeg lige ville dele disse billeder med jer. :) For selvom man har en kedelig fabrikeret kalender, så kan man godt være lidt kreativ med den alligevel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)