En lejlighed der er forbandet - og et forbandet knæ

Jeg holder mest af at være mig selv og hjemme, men nu hvor man pludselig får ordre på at blive hjemme, så kribler det nærmest i en for at komme ud. Også selvom jeg igen er blevet en smule handikappet. Jeg smadrede nemlig mit knæ endnu en gang her i Søndags. Naboerne havde været usædvanligt støjende og da vi nåede aften sprang sikringen i knolden på mig. Jeg var så rødglødende rasende at jeg rejste mig op og gjorde klar til at stampe det bedste jeg har lært i gulvet. Men det første stamp var mere end hvad mit knæ kunne holde til.

Har I nogensinde klippet eller revet et stykker læder over? Well.. Sådan lød mit knæ. Og så kom smerterne bare bølgende ind over mig som en hidsig lavine. Jeg faldt sammen på gulvet og måtte skrige smerterne ud. Hold nu *BIIIIIP* hvor gjorde det ondt. Og selvom det var min egen skyld så skreg jeg lige lidt mere på lorte-naboerne. Shit en lortedag. *Haha* Jeg må bare erkende at det knæ blev ødelagt d. 23 December hvor jeg første gang kom til skade med det (Altså første gang efter min fodbold-periode som teenager hvor jeg også smadrede det til en kamp) og at jeg nu vil have problemer med det resten af livet. Og knase-lydende i begge knæ er også blevet værre, såå.. tja.. Der er sku grus i leddene på dette slidte skelet. Nu må vi se hvor længe der går før jeg bliver nødt til at få krykker. :P Men indtil da går jeg lidt som en der har skidt i tøjet. Charmerende, I know.

Heldigvis fik jeg ordnet altanen dagen før, så den nu er helt klar til Foråret og Sommeren. Jeg fik ryddet lidt op i rodet under mit møbel, støvsuget og fjernet en masse døde ting. Jeg mangler nu kun at fjerne planter fra sidste år og plante nyt. Og måske finde nogle nye ting at pynte op med derude. Men det må vente. Men hold nu op hvor jeg glæder mig til at tage altanen i brug igen.

Små skridt - I hjemmet og fysisk. Right?

Jeg troede faktisk også at der nu endelig ville ske noget med mit køkken. Mit køleskab endte nemlig med at stå af i sidste uge, og i Mandags fik jeg så et nyt sat op. Ja jeg ved det. Der er en forbandelse over den lejlighed her og især mit køkken. Alt går bare galt. Men efter kun et par dages brok fik jeg et nyt og besked om at de også ville gå igang med køkkenet i denne uge. Ehm... Tja.. Det tror jeg så ikke bliver til noget. Medmindre de kommer i morgen eller i weekenden. Men det er nok gået lidt i stå igen. Selvom skabene er blevet sat af og klar til at blive samlet og sat op. Jeg ville selv gøre det hvis ikke det var for mit knæ, såå.. jeg må vente til de dukker op igen og får det lavet.

Men det er jeg jo også lidt splittet med. Jeg er i risikozonen for at blive smittet og ende med at blive rigtig syg, så jeg vil jo helst ikke have nogen ind i mit hjem, men.. jeg vil jo også gerne have de ting lavet som jeg nu har ventet snart tre måneder på at få lavet. Så det er sku ikke nemt. *Haha* Jeg må bare vente og se tiden an. Der er ikke rigtig andet jeg kan gøre.

Det er jo ikke første gang at jeg venter på at udlejer og deres lakajer får fingeren ud og kommer igang med det de skal. Det er et konstant problem med dem. Og det mærker vi alle til lige pt. Vi skulle nemlig have haft modtaget et brev med vores varmeopgørelse tidligere på måneden men vi har endnu ikke modtaget noget. Og det er jo ikke fordi posten ikke kører ud, for de kommer med alt det andet der er blevet sendt afsted. Så vi er sku lidt trætte af dem lige nu. Og spændt på om vi nogensinde får vores opgørelse. Please please please let SOMETHING good happen soon!

Jeg vil smutte. Jeg er træt og godt brugt efter en lang og praktisk dag herhjemme. C'Ya and stay safe!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)