Anmeldelse af "Dødens engel" af Katja L. Berger

Tilbage i 2018 anmeldte jeg bøgerne "Sjælehenteren" og "Døden lyver aldrig" af Katja L. Berger og nu er det endelig blevet tid til at læse og anmelde den tredje og sidste bog, "Dødens engel". Jeg lavede et samarbejde med Katja da hun skulle udgive hendes første bog i serien, og ud af det kom der tre forskellige makeup looks. Det ene var inspireret af hovedpersonen "Raven" og det look kan I se her. En af de andre hovedpersoner i serien er "Zeph" og det look kan I se her. Og sidst men ikke mindst, så er der "Døden". En meget farverig person, og det look kan I se her. Tre meget forskellige makeup looks, men alle tre nogen jeg hyggede mig med at lave. Og siden da har jeg lavet flere makeup looks inspireret af personer i bøger eller forsiderne. Og det bliver ikke de sidste. ;)

Men nu tilbage til "Dødens engel".

Raven, Zeph og Dalia har fået sandheden om deres eksistens afsløret og det er ikke nogen nem pille at sluge. Og oven i det chok så er Dommedag også på vej. Der er ikke tid til at gå og være alt for chokeret og lammet, for det er nu de skal kæmpe. Nu de skal sikre menneskehedens eksistens og deres egen fremtid. Uanset hvor de stammer fra og hvor de ender når det hele er overstået.

Men hvordan skal de stoppe Dommedag? Og er det i det hele taget muligt? Hvem står bag og hvem kan de stole på når slaget skal slås? De har brug for flere på deres side. Derfor skal der hentes hjælp alle tænkelige steder fra. Himlen, Helved.. ja alle steder fra. Og de skal alle gøres klar til kamp. Men der er ting i profetien som de ikke helt kan forstå. Der er ting der slet ikke giver mening. Eller gør det? Har de måske set helt forkert på det? Og vil det overhovedet kunne gøre en forskel?

Allierede viser sig at være fjender, fjender bliver allierede og der er store tab på begge sider.

Det er trist at serien allerede er slut, men det har været en spændende serie og jeg har nydt at læse den. Slutningen var slet ikke som jeg havde forestillet mig at den ville være, og det er både trist men egentlig også ganske okay. Alle hovedpersoner endte hvor de jo egentlig skulle og det er jo godt. Så det kunne ikke være bedre.

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)