Så er der nye vipper til mine mere vilde makeup looks

Reklame for FalseEyelashes.co.uk - Modtaget til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Første gang jeg modtog vipper fra FalseEyelashes.co.uk, var det faktisk vipper fra "Land of Lashes" jeg havde valgt. Anden gang prøvede jeg andre brands, men.. jeg bliver ved med at vende tilbage til mine "Land of Lashes" vipper. Hvilket overrasker mig meget, da jeg jo ikke var vildt glad for den tykke vippestrip. Men jeg har fået det til at fungere, og derfor ville jeg gerne prøve lidt flere. Og gerne nogen der var lidt mere vilde end mange af de andre jeg har. Så jeg gik altså efter nogen der var længere og endnu mere fluffy. Som det par jeg har brugt mest siden Marts sidste år hvor jeg modtog den første pakke. Og jeg har fået fire meget smukke vipper hjem denne gang.

● Det første par hedder "Paloma" og det er faktisk det korteste par, men de har en masse fylde og de ser super dramatiske ud på. Jeg har fået en svaghed for den måde disse vipper er lavet på. Altså med de lidt større buketter med mellemrum imellem sig. Det giver altså en virkelig flot effekt og jeg glæder mig til at få dem brugt i kreative looks fremover.

● Det andet par hedder "Aurora" og er lidt i samme stil med buketter og mellemrum imellem, men disse er tyndere i buketterne og en del længere. Derfor bliver de en smule mere naturlige men stadig dramatiske og virkelig flotte! Dette par minder mig om en af mine favorit vipper fra Depend men disse har bare fået et ordentligt skud vokseværk og jeg er kæmpe fan.

● Det tredje par hedder "Esme" og er en del af deres "Invisible Band" serie. Der er nu ikke noget usynligt over dem, da strippen stadig er mørk (Nok pga. den sorte vippelim der er på dem), men strippen virker samtidig tyndere og måske også mere medgørlig end de andre. Så jeg er spændt på hvordan disse bliver at putte på. Og ohhhh my hvor jeg glæder mig til at bruge dem. De er simpelthen så smukke! Masser af længde, fluffyness og drama! Jeg ved allerede at dette par bliver et af mine absolutte favoritter fra dette brand.

● Det fjerde og sidste par hedder "Hollywood" og det er det mest fyldige par i denne pulje med masser af længde. Men sjovt nok ser de overraskende naturlige ud på. Dette par minder en smule om mit favoritpar fra sidste år, så mon ikke også at disse bliver iblandt favoritterne? ;)

Jeg er super taknemmelig over at få lov til at teste lidt forskellige vipper en gang imellem, og jeg er blevet overraskende glad for "Land of Lashes" vipperne. Jeg ville ønske at man kunne få fingrene i dem herhjemme i Danmark, men ohhh well.. Så længe der er muligt (Dvs. indtil Brexit for alvor sker), så vil jeg helt klart få dem igennem FalseEyelashes.co.uk og håbe at det ikke er sidste gang at jeg laver et lille samarbejde med dem. :D Because I love them!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)