Der er blevet pyntet lidt op til Påske

Jeg har aldrig ejet Påske pynt. Som i aldrig. Og jeg har i mange år slet ikke haft planer om at skulle have noget. Men en person på Twitter spurgte mig om jeg ville poste billeder af Påske pynt i år, og det fik mig til at tænke. Måske jeg skulle tænke på at få mig noget Påske pynt? Bare en smule? Så jeg begyndte straks at kigge efter noget, og jeg var så heldig at Føtex faktisk havde noget i nogle farver der ville passe fint ind i min indretning og jeg fandt en sød brun kanin hos Flying Tiger samt nogle træ ornamenter, som jeg kunne male. Farverne har jeg valgt at holde i grønne og naturlige nuancer.

Med tiden vil jeg nok købe mere, men i år har jeg valgt kun at købe en lille smule så det ikke bliver for overvældende. Og det er begrænset hvad jeg kan finde når jeg har valgt at køre i bestemte farver. Men det er okay. Så ender jeg ikke med at have hele kælderrummet fyldt med pynt. Mere end det er i forvejen. *Haha* Men nok om det. Her kan I så se min Påske pynt i år.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)