Update + Hvad skal jeg bruge min forlænget weekend på?

Hænger I stadig i eller er I blevet totalt gak af al det her isolation? ;) Hvis jeg ikke havde mine bøger og kreative projekter, så var jeg sku for længst blevet sindsyg. Og jo jeg har da dage hvor jeg virkelig trænger til noget menneskelig kontakt - altså IRL, men jeg må nøjes med de små doser jeg får når jeg er nede og handle. Og så er det jo egentlig en fordel at være kæmpe introvert i disse tider. For jeg nyder min alene-tid og dage hvor jeg bare kan gøre præcis hvad jeg har lyst til.

Og jeg har haft tid til at ordne en masse praktisk - i mit eget tempo. Det er normalt noget der stresser mig meget, fordi jeg ikke bare kan gå igang og få ordnet ting på samme tid som tanken melder sig. Min ADD driller meget når det kommer til at komme igang med ting. Det er alt fra rengøring, at skulle ud af døren osv. Det er en større eller mindre kamp hver gang. Og jeg får så dårlig samvittighed når jeg ikke har energi eller initiativ til bare at komme igang med det hele og endda nå en masse på én gang. Jeg bliver nødt til at tage det i små bidder, og det betyder at jeg let springer over mange ting. Men fordi jeg i disse dage ikke har haft andre faste ting i løbet af en uge, som jeg skal dukke op til, så har jeg haft mulighed for at samle energi og initiativ. Og det har været rart.

Jeg har bla. fået pudset vinduer! Det er sku et mirakel. *Haha* Og hold da kæft hvor trængte de til det. Jeg tror ikke at de har været pudset på begge sider i over et år. Det er for dårligt. Men nu er det gjort og jeg kan se ud af dem alle sammen. Endda mit badeværelses vindue! Det har jeg ikke kunne i flere år tror jeg. Det er super rart, men.. også lidt skræmmende. For nu kan naboerne kigge ind når jeg står under bruseren. Måske knapt så fedt. :P

Og nu vi snakker om mit hjem, så har jeg fået tilføjet lidt flere små detaljer. Der er stadig intet sket mht. vandskaderne i alle rummene, men der kommer nok ikke til at ske noget før om... tja.. Mange uger. Men det hjælper lidt når jeg kan se der alligevel sker lidt fremskridt med mine planer mht. min ønsket indretning. Jeg er stadig igang ude på badeværelset, og der sker lidt hele tiden. Lige nu er det inde ved bruseren jeg går og ordner små detaljer. Jeg har bestilt nogle flasker som jeg vil hælde mine produkter over i så jeg ikke skal have alt for mange forskellige farver stående hist og her. Det behager ikke mine øjne når jeg kigger rundt derude. Så fremover - når jeg modtager det selvfølgelig - vil det være farverne sort, hvid, grøn og stål/sølv der vil pryde mit badeværelse. Jeg glæder mig så meget til at kunne holde det simpelt og stilrent derude.

Jeg arbejder også stadig på min gave til Jeanette og jeg håber snart at jeg kan få afsløret det herinde. Når jeg er færdig skal Jeanette og jeg have fundet en dag hvor vi lige kan mødes og gå en tur ude i det fri. Hun skal have gaven og se hvad jeg har lavet. Og derefter kan jeg poste det herinde. ;) Jeg tror faktisk at jeg når at få gjort det sidste færdig her i Påske-dagene. Så det kommer noget af min tid her i den forlængede weekend til at gå med.

Derudover skal jeg bare hygge. Jeg er igang med at læse serien "Død Verden" af Louise Haiberg og så skal jeg have stenet lidt Netflix når hjernen skal have lidt pause. Jeg har også fået købt lidt lækkert som jeg kan gå og snacke på de næste par dage, så det skal nok blive rigtig hyggeligt. Nu håber jeg bare at vejret bliver godt nok til at jeg kan komme lidt mere ud på altanen og nyde lidt solstråler. Jeg har nydt de dage hvor det har været muligt og Cosmo har virkelig også elsket det.

Så ja min Påskeferie kommer til at stå på hygge, læsning, Netflix og kreative sysler. Hvad med jer?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)