May the 4th be with you - and Happy Birthday to meeeee!

Ja så blev jeg skisme et år ældre og på den forkerte side af de 30. *Hehe* Aih det gør mig sku ikke noget, men det er nu alligevel lidt underligt at skulle vænne mig til at sige 36 år når folk spørger til min alder. Det er lidt som når vi går fra et år til et andet - der kommer sikkert flere episoder hvor jeg får sagt det forkerte indtil man lige vænner sig til ændringen. :P

Men ja.. I dag bliver jeg altså et år ældre. Jeg bliver normalt ikke fejret, men i år endte det alligevel med en smule fejring her i weekenden. Vi skulle egentlig have været i Jylland i Lørdags for at besøge min søster og hendes lille familie, men det blev ændret til at blive her i Faaborg om Søndagen i stedet for. Og det viste sig at være den perfekte beslutning. For om Lørdagen var vejret virkelig elendigt og i går var det super lækkert og derfor perfekt til noget familie-hygge og spisning udenfor hos mine forældre. Så min søster, hendes mand og min dejlige lille niece kom sydpå og tilbragte en dag sammen med os. Vi fik lækker mad, jeg fik lidt gaver (Yaih!), vi var på genbrugsjagt og sluttede dagen af med boller, varm kakao og en kage. Det var simpelthen så hyggeligt og jeg nyder de timer jeg kan få sammen med dem. Så jeg havde altså en skøn dag i går og her ser I de gaver jeg fik.

Jeg stod og skulle skifte min toiletspand ud, så jeg var så heldig at få den i gave, som jeg havde kigget på. Og jeg har kun et enkelt lagen i hvidt til sengen tilbage som er nogenlunde intakt, så jeg ville virkelig også gerne have nogle nye bare i sorte denne gang, og jeg fik heldigvis et enkelt af dem. Og i den rigtige størrelse! Jeg er så glad. Men jeg vil gerne have flere, så lagener bliver også sat på ønskelisten til Jul. ;) Og så fik jeg også et skønt gavekort som jeg kan bruge i Føtex når jeg en dag beslutter for at handle stort ind. Måske endda købe mig lidt tøj, sko, skønhedsprodukter eller... bare ting generelt som jeg normalt kun køber når de er på super meget tilbud.

Så en alt i alt rigtig god dag og nogle gode gaver som jeg er super glad for.

I dag har jeg planlagt ikke at skulle noget som helst. Jeg var dog lige hurtigt nede og handle da jeg var stået op, men derudover har jeg intet andet planlagt. Jeg har fået puttet en masse med Cosmo, fået bagt lidt muffins, fået læst lidt og ja.. bare slappet af. Jeg skal igang med at lave noget lækker mad her om lidt og hvis vinden ikke er for kold, så hopper jeg ud på altanen og nyder min mad der. Jeg forsøgte at sidde derude og læse lidt her tidligere, men i skyggen var det simpelthen alt for koldt, så det blev kun til 10 min. Så nu må vi se om jeg kan nyde resten af dagen derude, eller om jeg skal blive herinde i det bløde. ;) Det bliver nok det sidste, men.. ja. Let's see.

Og så skal der tændes lys i vinduerne i aften. For mig er det ikke kun for at fejre Danmarks befrielse d. 4 Maj for 75 år siden, men også i anledningen af min egen fødselsdag. Det er sku lidt hyggeligt. Og jeg troede faktisk at det var for min skyld man gjorde det samt at busserne flagede denne dag da jeg var mindre. *Haha* Igen (som jeg også skrev i mit forrige indlæg) - den barnehjerne er sku en sjov ting. :P Og nu hvor jeg er ved den så burde jeg faktisk have tilføjet denne til listen over ting jeg troede da jeg var lille. Men here you go. Endnu en lille sjov ting jeg gik og troede da jeg var lille.

Men jeg vil smutte. Jeg håber at I nyder solen i dag og at I får en god aften.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)