Mine køb i Maj 2020

Kan I huske at jeg fik et gavekort i fødselsdagsgave denne måned? Ja det var jo meningen at jeg skulle købe noget lækkert til mig selv med det, men.. det endte med at blive brugt på hverdags-varer i stedet for. Men men men.. De penge jeg så ikke brugte på det fra min alm. konto har jeg så shoppet lidt for andre steder i stedet for. Så man kan jo egentlig godt sige at nogle af de ting jeg viser frem i dag er mine egne valgte fødselsdagsgaver, som jeg så har købt for de penge jeg fik på gavekortet. ;)
Så tak til familien for de skønne gaver. :P (Tingene markeret med *)

Derudover har jeg brugt alt for mange penge. Den her Corona-tid gør sku nas på kontoen. Jeg shopper så freaking meget når jeg er isoleret og ender med at surfe for meget på nettet og denne måned var især slem. Av av av... #flyawaymoney

Jeg bestilte nogle grønne flasker på eBay for nogle måneder siden, og de skal bruges til produkter jeg bruger i badet. Jeg vil nemlig helt væk fra at have alle mulige farver derude, så ved at overføre indholdet af de originale flasker til disse, så kan jeg holde farverne til dem jeg har planlagt derude. Og det er sort, hvid og grøn. Jeg bestilte tre stykker i 500 ml og en i 300 ml og farven på dem er helt perfekt og jeg elsker dem. De er så flotte!

Og nu hvor vi er ved det med at købe ting til hjemmet så valgt jeg også at købe en dyb og flad tallerken fra Eva Solo i serien "Nordic Kitchen"* igennem Magasin, da jeg kunne få fri fragt i forbindelse med min fødselsdag. Derudover var der 20% fratrukket prisen når jeg brugte mit Goodie medlemsskab. Disse tallerkener har jeg været vild med længe, men de er jo ikke billige, så jeg har aldrig fået købt nogle af dem. Well.. indtil nu. Jeg har som sagt kun købt en af hver, og jeg skal jo egentlig heller ikke bruge mere. Det er jo kun mig der skal bruge dem. ;) Og det betyder at der vil være plads til at købe en enkelt tallerken af en anden slags hvis jeg falder for nogen på et senere tidspunkt. Jeg kan godt lide at have lidt forskelligt at vælge imellem og det samme gælder med bestik, glas og krus. En masse forskelligt er hvad jeg går efter.

Og jeg endte faktisk med at købe lidt flere sorte tallerkener igennem H&M samt en skål og noget sort bestik. Igen havde jeg en lille rabatkode til en af tingene, så jeg besluttede mig for at benytte den. Og nu tror jeg da vist nok at jeg har fået købt de ting jeg skal bruge til køkkenet.

Til badeværelset og køkkenet besluttede jeg mig også for at købe nogle små sorte håndklæder i Jysk*. Dem jeg har i forvejen er enten efterhånden 10+ år gamle eller for store til de steder, så jeg tænkte at jeg lige så godt kunne købe nogle nye. Og så i sort da det passer ind i min stil. De er 40x60 cm og det er den perfekte størrelse. Katten kan ikke nå dem og derved ødelægge dem, og de fungerer til det de skal bruges til. Så nu kan jeg få sorteret mere ud i mine gamle, stive og lasede håndklæder.

Hungren efter at komme til at rode lidt rundt i gamle ting på markeder, genbrugsbutikker osv fik jeg endelig indfriet her i Maj måned. Faktisk i min fødselsdagsweekend. Vi var forbi Horne Kræmmermarked og forbi Loppeladen her i byen. Og jeg nød det. Jeg fandt ikke særligt meget, men det blev da til to ting. Coasters. *Haha* Ja det var åbenbart det jeg kunne finde den dag. Jeg kiggede også efter andet, men fandt det bare ikke. Men coasters blev det til. Den ene er en farvet agat skive og den anden er en.. flise. En af dem man normalt smider på væggene. Men jeg synes den var så fin og så naturlig i looket at jeg straks tænkte "coaster" da jeg så den. :P

Jeg fik faktisk også købt lidt tøj i denne måned. Det var dog kun ét stk beklædning, men det blev til en grøn top med blondekant fra Zizzi*. :) De havde 20% på mange af deres varer, så jeg ville se om der var noget jeg kunne bruge. Jeg ville sindsygt gerne have denne top i sort også, men de havde den ikke i den størrelse jeg skulle bruge. En størrelse som faktisk viste sig at være lidt for stor, så jeg kunne måske nok kunne have passet den sorte i mindre størrelse. Pænt irriterende, men sådan er det. :P Så det blev kun til den ene top her i denne omgang. Så nu har jeg lidt toppe i en anden farve end sort. *Hehe* Denne er dog tiltænkt lag-på-lag outfits. Men hvor den alligevel er tydelig. Og jeg elsker looket når jeg har den på fordi blonderne for neden titter frem. Det giver lige et fint grønt touch til alt det sorte. Så den er jeg glad for - også selvom den er lidt for stor i størrelsen.

Jeg havde egentlig sagt at jeg ikke ville købe flere ting fra BeautyBay, men jeg bliver ved med at finde noget jeg gerne vil prøve. Og da man ikke kan få de ting andre steder, såå... falder jeg sku i fælden hver gang. Og det er jeg i den grad når det kommer til de smukke Liquid Crystal Eyeshadow fra BeautyBay. Åhhh jeg er så vild med dem. Jeg har nu 5 stk og den nyeste hedder "Opal". Når det så er sagt, så er der ikke flere af dem jeg er interesseret i. I hvert fald ikke af dem de har i deres sortiment lige nu. Kommer de med flere senere, så kan jeg ikke garantere at jeg ikke vil købe flere. Men lige pt har jeg fået dem jeg gerne vil have. Så nu må vi se om jeg kan holde mig fra det site. Det kan jo godt gå hen og blive sindsygt dyrt når Brexit for alvor træder i kraft.

Her i Maj fik jeg også købt lidt produkter fra de to nye Sommer serier fra The Body Shop* som de lige er udkommet med. Det blev dog kun til en showergel fra begge varianter, da jeg gerne ville prøve at dufte til dem før jeg besluttede mig for om jeg skulle have mere. Varianterne er "Cool Cucumber" og "Zesty Lemon". Den første dufter faktisk ret godt og man kan tydeligt dufte agurk. Jeg har faktisk altid haft en lille svaghed for den duft når det kommer til forskellige produkter, så jeg synes personligt at denne dufter godt. Ønsker jeg flere produkter i den? Well.. nej. Jeg har det fint med kun at have en showergel af den. Men den med citron dog.. MUMS! Den er dejligt frisk og syrlig og jeg kunne sagtens forestille mig at jeg på et senere tidspunkt får købt endnu en showergel af denne og måske også en bodyscrub eller en body Yogurt. Jeg har pt en meget stor svaghed for ting der dufter af citrus så denne er perfekt til mig. Den er måske endda en af mine nye favoritter fra The Body Shop? ;)

I sidste måned købte jeg mine første pigmenter fra den Britiske sælger der havde givet mig en rabatkode på 25% og jeg blev så vild med dem at.. ja.. jeg bestilte lidt flere - over to gange. I know. I'm insane! Men jeg tænkte at en dobbelt fødselsdagsgave til mig selv var en fin idé og begge ordre kom så frem i denne måned og jeg kan nu vise jer de nye til samlingen. Det blev til hele 7 nye pigmenter fra The Pastel Roses samt endnu en applikator denne gang. Jeg bestilte dem der hedder "Variscite", "Andromeda", "Pony", "Gemini", "Milky Way", "Metal Heart" og "Sweet Pear". Og som sagt endnu en applikator. Den er fantastisk med disse pigmenter, så jeg skulle altså have en mere. Og så var hun så skøn at smide lidt testere med igen denne gang. Jeg fik to full size prøver af det orange og røde neon pigment og en af de nye pigmenter hun har fået der hedder "Wild Heart".

Sidst men ikke mindst, så gjorde jeg også lidt skade på kontoen da jeg bestilte lidt mere duftvoks fra Duftverket. Nej jeg mangler ikke duftvoks, men... der var én duft som jeg simpelthen måtte have noget af den kommende Sommer, så jeg valgte at bestille to plader med "Pina Colada" og derudover så faldt der også en "Blissful Birch" og en "" med i kurven. Men NU skal der ikke bestilles mere før til Jul. Så Lene please lav ikke flere lækre duftvarianter inden da så jeg falder i fælden. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)