Ny favorit krimiforfatter - "Søde, røde Sommerdrømme" af Christoffer Holst

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Christoffer Holst - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Forlaget Flamingo sendte mig denne bog - "Søde, røde Sommerdrømme" af Christoffer Holst - for lidt tid siden til anmeldese, og da jeg så at det var en bog der minder meget om dem som Nora Roberts skiver, så var jeg straks meget interesseret i at læse den. Krimi og kærlighedsdrama blandet sammen er FANTASTISK! Så jeg havde høje forventninger til denne bog - som faktisk er den første i en ny serie. Yaih! Men kan den så leve op til mine forventninger? Let's see!

Cilla har brug for luftforandring efter bruddet med hendes kæreste, så hun flytter ud i den stockholmske skærgård for at komme lidt væk og starte et nyt kapitel i sit liv. Hun arbejder stadig som journalist, men nu er hun også en kolonihave ejer. Og der skal hun bo hele Sommeren.

Hvad der ser ud til at være en dejlig og afslappende tid hun går i møde, viser sig hurtigt at være det stik modsatte. En ung pige findes myrdet og det er starten på en hektisk og drabelig Sommer. Men hun er heldigvis ikke alene. Hun har nemlig fundet en ny veninde i sin kolonihave-nabo, Rosie, og den tilhørende søn, Adam - en lækker politi betjent - er jo heller ikke helt værst. Men Cilla får sig hurtigt blandet ind i den uhyggelige sag og det sætter hende selv i fare. Hun er den sidste der så den unge pige i live og der er noget i den sag som ikke helt giver meningen, hvilket får hende til selv at grave lidt i mysteriet. Adam er ikke begejstret for at Cilla blander sig i deres arbejde, men langsomt bliver hun alligevel en vigtig brik i deres jagt på morderen.

Og hvem er denne morder? Har de fat i den rigtige, eller ligger årsagen til disse mord flere år tilbage i tiden? Og hvad skal der ske med Cilla og Adam? Skal de lade sig drage mod hinanden eller er de bare alt for forskellige? Og vil Cilla i det hele taget vende tilbage til kolonihave-omgivelserne efter denne sag er blevet løst?

Så kunne den leve op til mine forventninger? HELL YEAH! Christoffer Holst er nu blevet en fast del af min gruppe af favorit krimiforfattere. Hold nu *biiiiip* denne bog er fantastisk. Der er masser af humor, drama, spænding og feel-good følelser. Jeg er kæmpe fan!

Den næste bog i rækken hedder "Blå, blå efterårsbølger" og skulle gerne udkomme i September og jeg håber meget på at jeg også kan få lov til at læse den.

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)