En ny smuk historie fra Sarah Morgan - "Sommer i Paris"

Reklame for forlaget HarperCollins og forfatter Sarah Morgan - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Sarah Morgan er et nyt bekendtskab for mig og jeg elskede virkelig hendes bog "Vintersøstre" som jeg læste i December måned sidste år. Så da jeg så at HarperCollins fik den næste bog, "Sommer i Paris" til udgivelse, så måtte jeg altså bare se om ikke jeg kunne få den hjem til anmeldelse. Og det fik jeg heldigvis lov til. Sarah Morgan skriver virkelig godt og så har hun en spændende måde at fortælle historier på. Historier som rammer en lige i hjertet.

Grace har planlagt en tur til Paris for at fejre hendes 25-årige ægteskab med hendes mand, og alt er planlagt ned til mindste detalje. Det bliver den perfekte rejse. Men hendes mand har andre planer. Han vil nemlig skilles. Og grunden til skilsmissen er tæt på at knuse Grace. Hendes bedstemor får hende dog overtalt til selv at tage til Paris og få det hele lidt på afstand.

På den anden side af jordkloden planlægger Audrey også en tur til Paris. Hun vil lidt væk hjemmefra - væk fra sin alkoholiske mor, problemerne i skolen og alle de løgne hun bliver nødt til at fortælle folk omkring hende. Bare væk. Ud og opleve noget på egen hånd. Og hun har fundet et fint sted i Paris hvor hun kan være. Men det kræver mere af hende end hun lige var opsat på. Hun er ordblind så hvorfor troede hun at det var en god idé at få arbejde i en boghandel? Og hun kan jo ikke Fransk! Well.. fordi der følger en lejlighed med i aftalen og det betyder frihed for Audrey. Så hun tager chancen og rejser dertil alligevel.

De to kvinder møder hinanden under lidt skræmmende omstændigheder, men de bliver hurtigt veninder og er det perfekte match for hinanden. Grace har brug for at slippe hendes faste rammer og være lidt mere modig og tage en dag af gangen uden at planlægge noget på forhånd. Og Audrey skal lære Fransk så hun kan beholde sit arbejde og udover det finde endnu et så hun har råd til at være i Paris. Og boghandleren ender faktisk med at blive et hjem for dem begge i den tid de er der, og Grace får pludselig svar på mange af de spørgsmål hun har gået og har haft hele sit liv. Hvor stammer hun fra? Er David virkelig færdig med hende? Skal hun tage chancen og rejse videre med sin barndomsflamme? Og tør Audrey åbne op om de ting hun går og kæmper med? Hvor store konsekvenser vil det få? Og vil hun nogensinde få lært at tale Fransk?

"Sommer i Paris" er simpelthen så sød en historie. Jeg elsker at vi følger to personer som hver især har deres at slås med og som ender med at møde hinanden og være hinandens støtte. Der er masser af kærlighed, hjertesorger, hemmeligheder og overraskelser i denne historie og det blandes sammen i en virkelig smuk historie. En historie som er perfekt at læse denne Sommer. LÆS DEN! ;)

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)