Afslutningen på serien "Skaberens Våben" af Marie-Louise Rønning - "Lysets vogter"

Reklame for forlaget DreamLitt og forfatter Marie-Louise Rønning - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Åhhhh jeg har ventet længe og med spænding på at denne bog skulle udkomme, og dette Efterår skulle det så endelig være. Jeg var så heldig at DreamLitt ville sende den til mig så jeg kunne få slutningen med i serien "Skaberens våben" af Marie-Louise Rønning. Jeg har fulgt Marie-Louise siden hun begyndte sit forfatterskab og jeg faldt straks for hendes bøger og jeg har elsket denne serie. Så jeg er virkelig glad for at jeg også kunne få lov til at læse og anmelde "Lysets vogter" som så er den sidste bog. Læs eventuelt også min anmeldelse af de første to bøger.

Og i dag er jeg så klar med min sidste anmeldelse i denne serie. ;) Here you go!

Victoria Engelbrandt befinder sig i De Evige Enge og hun er endelig blevet genforenet med sine savnede søstre, men hun bliver nødt til at tage afsked med dem igen. Der er nogen der venter på hende og det kræver at hun vælger at leve videre. Hun har en vigtig rolle at spille i kampen mod mørket og Den Sorte Heks og det er vigtigt at hun vender tilbage og får sit navn og derved adgang til hendes fulde kræfter. Men har hun i det hele taget et valg?

For mørket er tæt på at overvinde dem alle. De bliver nødt til at lægge en plan så de kan lokke fjenden i fælden og lade Victoria tilintetgøre Den Sorte Heks. Men de mangler stadig at finde allierede. Men er de for sent ude? Har Den Sorte Heks fået kløerne i dem alle? Og vil de kunne nå at samle tropperne så de alle kan være tilstede til Victorias navngivelse? Det bliver et hæsblæsende kapløb med tiden og der er store tab mod målet. Men de skal og må forhindre Rådet i at nedslagte alle de forsvarsløse skabninger. Og de mangler stadig at finde Skaberens Våben som er det eneste der virker mod Den Sorte Heks.

Det endelige opgør står foran dem og det ser rent ud sagt håbløst ud. Deres drømme om fremtiden glider længere og længere væk. De har mistet mange af deres venner og allierede. Men nuu er det op til Victoria og Den Sorte Heks at afgøre krigen. Kun en af dem vil stå tilbage i live og med magten på sin side. Vil kærligheden og tilgivelse være deres vej mod sejr eller er mørket alt for stærkt? Og vil Victoria lade sig lokke?

Puuuuha en gyser! Som jeg skrev i den første anmeldelse så sluttede den anden bog med et brag og en virkelig nervepirrende slutning. Og denne bog startede faktisk samme sted. Fantastisk måde at holde en rød tråd på. Og jeg må sige at jeg flere gange sad med hjertet helt oppe i halsen af ren spænding. Der var så mange ting der gik "galt" og andre der var hjerteskærende, men det er med til at holde spændingen igang og holde en ude på kanten af sædet.

Og slutningen var helt ekstrem nervepirrende. Eller måske ikke slutningen men "det endelige opgør" imod Den Sorte Heks. Damn! Og så slutningen - altså epilogen - Åhhhh jeg havde tårer løbende ned af kinderne i stride strømme. Det er den perfekte slutning på en virkelig fantastisk historie. Og jeg må ærligt sige at denne serie bliver genlæst igen og igen fremover. Dét er helt sikkert!

Tak til DreamLitt og den søde Marie-Louise Rønning. Jeg har virkelig nydt at følge med i denne serie og den er helt klart blevet en del af min "absolutte favorit bøger"-bunke. "Skaberens våben" er SÅ MEGET værd at læse! Jeg kan i hvert fald varmt anbefale den.

Min Goodreads rating:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)