#Blogtober: DIY - Witchy Velkomst skilt med vedhæng

I dag har jeg endnu en DIY klar til jer og det er endnu et hjemmelavet skilt. Dette ville være perfekt hvis du pynter op til Halloween og har et witchy tema eller du kan ændre på tekst og "vedhæng" så det passer til et hvilket som helst andet tema. Mulighederne er mange. Jeg har dog valgt det witchy tema da jeg i forvejen har ret mange ting i min indretning som er... tja.. witchy. :) Og planen med dette skilt er også at det skal hænge oppe hele tiden og ikke kun her til Halloween.

En anden idé kunne for eksempel være at teksten kunne være "Welcome to my Haunted House" og der så kunne være forskellige spøgelser der hang ned fra skiltet. Dette var faktisk også en idé jeg overvejede, men det kan jeg altid lave. Som sagt så er det op til ens fantasi og tema hvordan sådan et skilt her kan komme til at se ud. Men nok om det. Her får I min DIY.

Til dette skilt har jeg brugt papir, blyant, kuglepen (en valgfri og en hvid), saks, pap, en lineal, noget folie med trælook, en skalpel, hvid og sort maling, en pind nede fra haven, noget gavebånd i en grøn farve (Her kan man bruge noget i naturfarve hvis man er mere til det) og noget snor.

Jeg havde en idé i hovedet når det kom til formen på skiltet og jeg gik så igang med at skitse det op. Og jeg endte ud med noget der ligner ret godt det jeg havde forestillet mig. Og da jeg gerne ville lave et skilt i flere dele, så lavede jeg også en lille model til den nederste del. Derudover skulle jeg finde ud af hvad der skulle stå på skiltet og jeg nåede frem til "Welcome to my Witchy Home" og på det nederste "Salem Brooms Co" da der også skal være en kost på skiltet.

Næste skridt var at skitse formene over på et stykke pap, klippe det ud og sætte noget folie på. Man kan nøjes med at male pappet, men jeg havde en lille rest tilbage af det sorte folie her med trælook, så det valgte jeg at bruge. Og det kom på begge sider, da man kommer til at kunne se lidt af bagsiden der hvor jeg gerne vil have dette skilt hængende. Det kan man selvfølgelig springe over hvis det skal hænge på en dør eller en væg.

I min første DIY med et skilt denne måned lavede jeg en skabelon med tekst og design, men denne gang ville jeg gerne "spare lidt tid", så jeg valgte at prøve en anden teknik denne gang. Jeg lagde min skitse ovenpå skiltet og stregede teksten over med et lidt kraftigere tryk med blyanten og det skabte en lille fordybning i foliet som jeg så kunne skitse op efter med en hvid kuglepen. Tekst og ønskede design gav jeg noget hvid maling og så var skiltene faktisk færdige.

Så blev det tid til at lave mit "vedhæng" - kosten. Til den var jeg nede i haven og klippe en gren af et af vores træer og valgte at male den sort. Jeg ville gerne have holdt den i den naturlige farve, men jeg kunne simpelthen ikke finde en der var i en mørk brun farve, så derfor blev denne altså malet sort.

Så blev det tid til at tilføje gavebåndet til grenen. Jeg ville ønske at jeg have noget andet og mere naturtro til denne del af kosten, men lige nu må det blive sådan her. Jeg startede med at klippe en masse stykker ud og foldede det om grenen. Jeg bandt en elastik om enden og vippede så gavebåndet i den modsatte retning så der kom en lille bukning for enden af grenen. (Som I kan se på billedet) Dette er det øverste af selve kost-delen og det fik også lige lidt snor om for at skjule elastikken. Jeg besluttede mig også for at binde en elastik i enden af kosten, da jeg gerne ville have en "oval/spids" form på kosten, men det er ikke helt så godt som ønsket efter jeg fik klippet det overskydende gavebånd af, men forhåbentlig vil det med tiden tage form og holde det ved det når jeg klipper den sidste elastik over. Men lige nu ser "kosten" altså sådan her ud. Finder jeg noget bedre materiale på et tidspunkt, så laver jeg nok denne del om.

Til sidst skulle der laves lidt huller i begge skilte og derefter tilføjes noget snor. Der blev sat et par små kroge i kosten og så var skiltet faktisk færdig og klar til at blive hængt op. Det er helt klart ikke sidste gang at jeg laver et skilt som dette. Jeg er virkelig glad for resultatet og det hænger nu så fint ude i min gang så folk der kommer på besøg kan blive budt velkommen. :D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)