#Blogtober: En ny duftlampe fra Duftverket.dk

Reklame for Duftverket.dk - Sendt som gave.
For en måned siden postede Lene fra Duftverket.dk et billede af en ny duftlampe i hendes story på både Instagram og Facebook og mit hjerte gik i stå. Det var love at first sight! Jeg har slet ikke brug for flere duftlamper (jeg har hele 4 stk) men.. som Lene også skrev; "Jeg tænkte på dig lige med det samme jeg så den. Totalt efterårhygge og gizmo-agtig." Og jeg kunne ikke være mere enig med hende. Den kaldte på mig og er meget mig! En græskar-duftlampe! Og så er det en der skal tilsluttes strøm, så jeg skal ikke finde et fyrfadslys frem hver gang jeg vil nyde en skøn duftvoks.

Efter lidt skriveri frem og tilbage, så blev den min. Den blev sendt min vej med den ordre jeg smed afsted samme aften og jeg kunne ikke være mere lykkelig lige nu. Den er så anderledes og helt igennem perfekt til Efteråret. Farven på den er lige efter min smag. Den er ikke alt for "skrig mig lige i fjæset orange" som mange ting man kan købe på denne tid er, men den er varm og neutral og passer perfekt ind i min stil til Efteråret. Og så er den ikke klassisk græskar-rund men har en speciel og oval form som gør den så anderledes og bare... smuk! Jeg er vild med den!

Den er en hel del større end jeg først troede at den ville være, men nu hvor jeg har haft den i noget tid, så er jeg faktisk gået hen og er blevet ret glad for størrelsen. Den forsvinder ikke i det andet pynt jeg har stående og så giver den altså et virkelig hyggeligt lys når det er aften.

Den skal som sagt tilsluttes strøm for at virke, og det betyder selvfølgelig at den skal stå et sted hvor der er adgang til det. Det har jeg flere steder i stuen men også i køkken og soveværelse. Og hvis jeg beslutter mig for at have den stående i stuen på et tidspunkt, så er de følgende duftvoks varianter være dem jeg vil benytte mig af på denne årstid. "Into the Woods", "Spicy Pumpkin Crush", "Warm Pumpkin Firewood", "Awesome Autumn" (Desværre en udgået duft) og "Bonfired Marshmallow". Disse dufte bruger jeg pt. i stuen. Men lampen har jeg valgt skal stå i køkkenet. ;)

I køkkenet kan den nemlig stå tilsluttet strøm hele tiden og den står perfekt ved siden af min Dolce Gusto maskine. Og jeg synes faktisk at jeg manglede en duftlampe derude, så denne er perfekt til det rum. Og så kan jeg få brugt de skønne dufte "Dark Roast", "Spicy Pumpkin Crush", "Toffee Apple Crunch" (Udgået) og "Vanilla Pumpkin Latte" (Udgået) derude, som jeg synes passer perfekt til et køkken på denne årstid. Det bliver et virkelig velduftende Efterår i år. ;)

Og se! Den virker faktisk!

Mange mange mange tak til Lene fordi jeg måtte få din test-lampe. Og tak for dine skønne duftvokse. Mit lager er efterhånden ret stort, men nu er det endelig vejr til igen at bruge duftvokse i lamperne. Sender dig en kærlig tanke hver gang jeg tænder op under dem. ;) ♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)