#Blogtober: Mine mål for Oktober

___ På jagt efter nyt Efterårs pynt
Det er faktisk gået op for mig at jeg ikke har ret meget pynt til Efteråret. Og det eneste jeg faktisk har er græskar. Men i år vil jeg altså gerne se om ikke jeg kan finde noget nyt jeg kan bruge i år og fremover. Gerne nogle ting i træ, noget rustikt, noget neutralt og gerne noget med spøgelser. Det skal kunne stå fremme så længe som muligt. Så ingen vilde farver og intet voldsomt. Men nu må vi se om det overhovedet er til at få fat i herhjemme i lille kedelige Danmark. :P

___ Udnytte at der er nye Efterårs film og serier på Netflix
Eller... det skulle der gerne komme. Så jeg vil se om ikke jeg kan få flettet lidt afsnit og film ind en gang imellem hver dag i denne måned. Og der er allerede et par ting jeg ser frem til at hygge mig med, såå.. jeg får i den grad udnyttet Netflix her i Oktober.

___ Holde et par ugers ferie
Jeg valgte kun at holde et par ugers ferie i Sommers, for så kunne jeg nemlig gemme to uger her til Oktober. Og jeg glæder mig. To uger uden faste aftaler og mulighed for at få ro og få slappet af. Få tid til at være lidt kreativ, brainstorme projekter osv.. Åhhh det bliver så rart!

___ Ud og tage billeder i naturen
Hvis vejret bliver til det i min ferie, så vil jeg virkelig gerne ud og tage nogle billeder af den smukke Efterårs natur. Jeg har egentlig ville gøre dette de sidste par år, men jeg nåede aldrig at finde en dag hvor jeg kunne gøre det. Og naturen var heller ikke helt så flot som jeg havde håbet. Såå... jeg håber virkelig at der kommer en dag hvor vejret er fint og hvor jeg kan finde noget natur der er ekstra Efterårs-agtig hvor jeg kan få knipset lidt billeder. Efteråret kan være så smukt, så det vil jeg gerne se om jeg kan fange med mit kamera i år.

___ Brainstorme indlæg til Julekalenderen
Jeg ved ikke om jeg finder idéer nok til alle 25 indlæg i år, men jeg vil da gøre et forsøg. Om ikke andet, så prøve at finde idéer til indlæg til hver anden eller tredje dag. Og så vil jeg gerne prøve at finde på noget anderledes og unikt til Instagram. Om det lykkedes mig, ved jeg endnu ikke, men nu må vi se. Jeg tror i hvert fald at det kunne være hyggeligt at prøve noget andet på den platform denne Jul. Så hvis der er noget I gerne vil se her på bloggen og/eller Instagram, så smid meget gerne en besked. Jeg kan bruge al den inspiration i måtte kunne komme med. ;)

___ Planlægge den helt perfekte "Fuldmåne Halloween-hygge aften"
I år falder Halloween endelig på en Lørdag og ikke nok med det, så er det også en fuldmåne-aften. Det kunne simpelthen ikke være mere perfekt. Så derfor har jeg planlagt at jeg vil have den ultimative Halloween-hygge aften. Med lækker mad, en masse snacks, bobler osv. Der skal ikke mangle noget. Og så skal der hele dagen ses Halloween- og gyserfilm. Åhhhh den perfekte dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)