#Blogtober: Græskar hygge med familien

I weekenden gik turen til Jylland med de gamle for at besøge min søster, hendes mand og min elskede lille niece. Og på vej derop fortalte de at vi skulle hygge med græskar - hvilket jeg blev rigtig glad for. Jeg havde nemlig ikke fået lavet et græskar i år endnu, så nu kunne jeg endelig få stillet min græskar-craving. Og hold da op hvor var det hyggeligt.

Min lille niece var med til at tømme græskar og hun elskede det. Især at vi alle var samlet. Og resultaterne var hun også helt vild med. Så nu har hun nogle fine græskarlygter at kigge på frem til Halloween. :) De er altså også hyggelige at kigge på når det er mørkt.

Har I fået lavet græskar lygter i år?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)