#Blogtober: Hvad skal jeg se på Netflix og Disney+ i denne måned?

Når det bliver Oktober går jeg straks i "Nu skal der ses uhyggelige film og serier"-mode og i år er ingen undtagelse. Og der er kommet et par lovende film og serier på Netflix som straks er blevet tilføjet min liste, og så skulle der komme nogle flere senere på måneden. Og noget nyt for mig er at jeg nu også kan tilføje Disney+ som en ekstra streaming tjeneste takket være min elskede søster. :D

Derfor tænkte jeg at jeg i dag ville fortælle hvilke film og serier som jeg skal hygge mig med i denne måned fra begge streaming tjenester. Jeg kender ikke til alt det der bliver tilføjet i denne måned, men det jeg kender til og som jeg synes lyder som noget for mig, vil jeg tippe jer om i dag. Der er et par film og serier som allerede er tilgængelige (eller som kommer om meget få dage), men som jeg endnu ikke har fået set, og det er blandt andet dem jeg har listet herunder:


Netflix
"Pet Sematary" - Jeg mener ikke at jeg har set denne version endnu, så den film glæder jeg mig meget til at se. Denne er fra 2019.
"Doctor Sleep" - Igen - jeg ved ikke om jeg har fået set denne film endnu, men det skal jeg så i år. Den ser godt nok lidt bekendt ud, men jeg husker intet fra den, så derfor er den kommet på listen i denne måned. Denne er fra 2019.
"Ratched" - Denne serie er jeg virkelig spændt på. Jeg har hørt at hvis man er til "American Horror Story" så ville man komme til at synes godt om denne. Og jeg har faktisk været igang med at se "AHS" på Netflix men pludselig kan man ikke se den serie der mere. JEG ER SKUFFET! Så jeg må se om denne nye serie er et plaster på det åbne kødsår Netflix har lavet på mig.
"The Haunting of Bly Manor" - Jeg har lige fået genset "The Haunting of Hill House" i sidste måned, så nu er jeg klar til at se denne når den kommer om 3 dage. Der er en del af de samme skuespillere med i den nye her, så det bliver spændende.
"Hubie Halloween" - Dette er en Halloween komedie og traileren fra filmen ser virkelig underholdende ud, så jeg ser frem til en masse grin og uhygge når den kommer på Netflix i morgen.

Det er listen over de film og serier som jeg helt klart skal se på Netflix i denne måned. Jeg ender nok med at se mange flere, men disse er øverst på listen. Der er jo en del fede film og serier på Netflix - selvom de har fjernet alt for mange efter min mening - og jeg kan blandt andet anbefale følgende:
"Den Onde Cirkel" (Film fra 1996), "The Mist" (Serie fra 2017), "Chilling Adventures of Sabrina" (Serie - Fjerde og sidste del af serien kommer sidst på året), "The Haunting of Hill House" (Serie fra 2018), "The Open House" (Film fra 2018), "The Last Witch Hunter" (Film fra 2015), "Stranger Things" (Serie fra 2016-Nu - Sæson 4 skulle gerne komme til næste år), "The Silence" (Film fra 2019) og "Bird Box" (Film fra 2018).


Disney+
Der er ikke så mange film hos Disney+ endnu, men det kommer forhåbentlig med tiden - det er jo stadig meget nyt - men jeg har da alligevel fundet et par film som jeg skal gense i år og som jeg er så glad for at se de har på deres liste og det er følgende:

"Frankenweenie" - Dette er en virkelig sød animationsfilm som jeg har nydt at se hvert år jeg har kunne finde den på nettet. Det er et fint eksempel på en "Frankenstein"-film fra Tim Burtons hånd.
"Edward Scissorhands" - En gammel klassiker som aldrig bliver for gammel og som altid vil være en fast ting for mig at se når vi når denne tid på året. Den kan ses både nu her men også til Jul hvilket kun er et stort plus i min bog. Endnu en Tim Burton klassiker og must-see.
"Hokus Pokus" - Åhhhh jeg er så glad for at Disney+ har denne. Jeg tror nu også at Netflix ender med at have den med igen i år, men hvis ikke så kan jeg se den her. Hokus Pokus er en must-see film og jeg har elsket den siden jeg var en ung lille spooky-loving-tøs hvor jeg så den for første gang. :P
"The Nightmare Before Christmas" - Endnu en Tim Burton klassiker som er en fast ting for mig at se hvert år. Igen en der kan ses her omkring Halloween og i Julen. Tim Burton er altså en magiker når det kommer til denne slags film og jeg er så glad for at jeg nu er 100% sikker på at kunne få lov til at se dem i år. Og denne er en af de virkelig gode af slagsen.
"Miss Peregrine's Home for Peculiar" - Og vi tager da lige en Tim Burton film mere her. Denne skulle komme på Disney+ i slutningn af Oktober og jeg glæder mig. Jeg elsker Ransom Riggs serie og jeg glæder mig enormt til den næste bog i rækken, men indtil da kan jeg jo hygge mig med denne film, som er baseret på den første bog.

Derudover så ligger jeg selv inde med lidt film, som jeg nok også ender med at se. Hvad skal I se? Og er der en film eller serie som I synes jeg skal give et skud denne måned? (Gerne inden for samme tema som dem jeg selv har nævnt) Det kan være at jeg allerede har set dem, men smid dem i en besked alligevel. ;) Det kan jo være at der er nogen jeg har overset. På forhånd tak.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)