#Blogtober: Efterårs dekoration detaljer i hjemmet

Jeg elsker at pynte op herhjemme til de forskellige årstider, og selvfølgelig skulle der også pyntes lidt op til Efteråret i år. Derfor smuttede jeg i kælderen i sidste måned for at hente al min Efterårs pynt op til lejligheden. Men jeg følte ikke rigtig for mit pynt i år. Jeg har faktisk kun græskar og et par enkelte spøgelser til lys, men... det er lidt som om at der mangler noget. Jeg vil så gerne finde nogle flere ting i råt træ, nogle flere figurer med spøgelser, nogle naturfarvede blade og andet grønt, grankogler og ting i den retning. Men.. ja.. Det er satme ikke nemt at finde. Jeg håber at vi de næste par år får mere af den slags pynt, og hvis ikke, så må jeg selv igang med at lave noget og eventuelt gå på jagt i forskellige genbrugsforretninger efter noget jeg kan ændre lidt på og gøre "Efterårs-agtigt".

Men fordi jeg ikke rigtig ligger inde med det som jeg virkelig gerne ville pynte op med, så har jeg valgt at holde det utroligt simpelt i år. Og jeg har faktisk også været henne og male en del af de græskar, som jeg malede sidste år, om. Den grønne farve jeg fik blandet sidste år var simpelthen alt for blå, så jeg fik blandet den helt perfekte farve i år og malede en del af mine græskar om. Og alle de orange jeg også fik malet sidste år er enten blevet hvide eller grønne. Jeg har endnu ikke kunne få blandet en god støvet orange, så det må være et projekt til et andet år. Medmindre jeg finder græskar der har den perfekte farve i forvejen. For ja.. Jeg er stadig på jagt efter græskar. Gerne nogen i træ og ellers bare nogen jeg selv kan ændre lidt på. Men.. ja.. I år er mine dekorationer nok ret kedelige og simple, men sådan er det når man ikke rigtig ligger inde med det man ønsker at bruge. :P Men det kommer forhåbentlig med tiden. Men her ser I nogle små detaljer af dekorationerne i mit hjem i år....


2 kommentarer:

 1. Hvor har du købt dine græskar fra? Jeg ved godt det er nogle du har samlet og ikke købt i år, Men jeg leder virkelig forgæves efter græskar figurer i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja dem har jeg købt for flere år siden og forskellige steder. :P De fleste af dem er fra Føtex flere år tilbage og så er der et par stykker fra loppemarkeder, en enkelt fra en popup butik, nogle fra eBay og så er der også et par stykker fra Netto.
   Og jeg giver dig ret - der er satme ikke mange at få fat på i år. Jeg tror det er pga. Corona at der ikke er blevet lavet ret mange som butikkerne har fået til salg. Desværre.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)