Hospitals besøg og to ugers Efterårsferie - Hvad skal der ske?

Mine to ugers Efterårsferie blev skudt igang i går og jeg havde en okay afslappende dag. Jeg vil forsøge at slappe så meget af som muligt i disse uger da mit knæ virkelig driller for tiden. Men jeg vil gerne se om ikke jeg kan nå nogle praktiske ting alligevel, men nu må vi se. :) Jeg gør det jeg kan holde til og så må resten vente. I hvert fald indtil jeg ved hvad der skal ske med det dumme knæ.

Jeg var jo inde og snakke med dem på privat hospitalet i Odense i starten af måneden og lægen kunne mærke at der var væske i knæet efter der havde været en voldsom hævelse i det ugen før. Og han skulle ikke trykke og vride ret meget i det for at konstantere at der var noget galt. Jeg har fået en ny tid til efter min ferie og der vil de gerne have mig scannet. Jeg tror jeg skal i MR-scanneren, men nu ser vi. Uanset hvad så håber jeg virkelig at de kan se hvad dælen der er sket. Og hvad der skal til for at rette op på det igen.

Men de næste to uger står altså på Efterårsferie for mig. Og hold da op hvor skal der hygges. Jeg håber at jeg får mulighed for at komme en lille tur ind forbi Plantorama i Odense på et tidspunkt. Deres Jule-afdeling er nemlig blevet åbnet og åhhhh det kan jeg altså ikke stå for. Og jeg skal have købt en ordentlig røvfuld grankogler (Jeg har i over et år forsøgt at finde nogen i naturen men der er bare ingen at finde hernede. Dammit!) og så vil jeg kigge på noget af deres smukke julepynt og deres fine grantræer. Om det bliver sammen med de gamle eller om det bliver med min ADD-veninde, ved jeg ikke endnu, men jeg håber bare at det bliver i min ferie.

Og nu hvor jeg er ved det med julepynt, så var jeg faktisk nede i kælderen i dag for at sortere i mine julekasser. Hold da nu op hvor har jeg alt muligt mærkeligt dernede. *Haha* Men nu fik jeg samlet det meste af det jeg vil bruge i år i én kasse så det bliver nemt at hente op i lejligheden i November når det bliver tid til at pynte op med det. Og.. jeg glæder mig faktisk allerede. Ja Efteråret er min favorit årstid, men jeg har bare ikke ret meget pynt til denne årstid, men det er noget andet når det kommer til jul. Så pynt-mæssigt så er det Julen der er knald på herhjemme. ;)

Men Oktober skal fejres og nydes. Jeg skal over og besøge min søster og niece i min ferie og så står den også på årets sidste ReadAThon. Jeg venter stadig på at modtage den bog jeg købte for 3 uger siden, som jeg gerne vil læse den weekend, og så skal jeg ellers snart igang med at forberede snacks, drikkelse og mad også. Derudover er resten stort set klar. Jeg har fundet nogle skønne duftvokse frem der skal sprede sig i mit hjem i de dage og så har jeg fået købt mig et nyt plaid som jeg skal svøbe mig selv ind i imens jeg sidder og læser. Et Halloween-inspireret plaid faktisk. ;) Og så har jeg et par ekstra bøger liggende som jeg kan læse efter den jeg venter på og jeg har fået lavet mig en playliste med Efterårs-baggrundslyde. Det bliver hyggeligt!

Og så gentager jeg nok det meste igen weekenden efter hvor det er Halloween. Dog skal jeg se en masse uhyggelige film i stedet for at læse og så vil jeg se om ikke jeg kan lave et specielt Halloween Fuldmåne ritual nu hvor de to ting endelig falder på samme dag. Hell yeah! Og da det er den anden fuldmåne denne måned så er det en "Blå Måne". Endnu mere specielt. Åhh det bliver magisk. ;)

Så der kommer til at ske lidt i min ferie og i denne måned generelt. Hvilket er dejligt. Nu håber jeg bare ikke at der sker noget som vil forkludre det. Og så har jeg jo også en masse Oktober-inspireret indlæg på bloggen i denne måned, og jeg håber virkelig at I nyder det indtil videre.

Har I nogle spændende planer for denne måned? ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)