#BlogXMas: Julegave ønskerne

Jeg synes det var ekstra svært i år at finde på nogle ønsker til Julegaver fra familien. Især når det til at starte med slet ikke var meningen at vi skulle give hinanden gaver. Men den plan blev ændret og så skulle man pludselig finde nogle ønsker. Yikes! Jeg har jo købt det meste af det jeg manglede selv i løbet af de sidste 3-4 måneder, så der var virkelig få ting jeg kunne skrive på listen. Men jeg fandt da et par ting som jeg stadig manglede at få købt, så de kom på listen over julegaveønsker.

"Spejlmanden" af Lars Kepler udkom i Oktober måned og det har været utroligt svært ikke at købe den selv, men jeg skulle jo have nogle ting at skrive på listen, så denne ønsker jeg mig altså til Jul. Jeg er endnu ikke begyndt at læse den serie, men jeg skal igang med den i 2021, så det ville være rart at have den næste i rækken også så jeg kan få læst dem alle på én gang. ;)

En ting som jeg virkelig mangler er nye lagner, så jeg ønsker mig denne Jul et Sort stræklagen så jeg kan smide endnu et af de meget hullede og slidte lagner ud. Jeg burde måske have skrevet to stykker på listen, men et enkelt er fint. Så har jeg to at skifte imellem da jeg i forvejen har ét af disse. Og jeg elsker det lagen.

Noget andet som jeg skal have skaffet mig er en Staedtler Kuglepenne pakke med forskellige tykkelser. Jeg bruger disse kuglepenne hver dag og den pakke jeg har lige nu er så klar til at blive smidt ud. Så derfor skrev jeg sådan en pakke på listen også. De er ikke helt billige, så hvis jeg kan få en i julegave så ville det bare være super lækkert.

Siden i Sommers hvor jeg fik købt mig nogle neon pigmenter til mine makeup looks har jeg gerne ville have en UV Lommelygte, men jeg fik aldrig købt en. Nok mest fordi jeg ikke kunne finde dem i en fysisk butik. Så nu kan jeg bare håbe på at jeg får den i julegave da jeg har skrevet den på listen. Det ville være fantastisk hvis det skete.

Sidst men ikke mindst så har jeg skrevet et Matas gavekort på listen. Jeg kan altid bruge sådan et, og jeg er faktisk ved at være løbet tør for nogle ting som jeg plejer at købe i Matas, så det kunne da være rart at få et gavekort til det. ;)

Jep.. Det var min lidt (meget) ynkelige julegave ønskeliste for i år. Jeg håber virkelig at vi næste år dropper de julegaver. Det bliver mere og mere svært at finde på noget som årene går. Især når vi ikke rigtig giver for ret meget. Men jeg kan da ikke være den eneste der synes det er svært at finde på noget? Eller? Og hvad ønsker I jer i år?


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)