Jeg har buzzet nogle "Love Beauty and Planet" produkter igennem Buzzador

Reklame for Buzzador og Love Beauty and Planet. Produkterne er sendt til test. Meningerne er mine egne. 

I samarbejde med Buzzador har jeg fået lov til at teste disse "Love Beauty and Planet" produkter. De søgte nemlig nogle buzzere der ville teste en af de tre serier der var at vælge imellem og det ville jeg da gerne prøve.

Man kunne vælge imellem Volume and Bounty serien som er med kokosvand og honningduftende mimosa-blomst som skulle give fugt til håret og gøre det stærkt og fuld af spændstighed. Happy and Hydrated serien som er med sheasmør og sandeltræolje som skulle give håret ekstra meget fugt og gøre håret glat og sundt. Det var måske nok denne serie jeg burde have valgt da de i sidste øjeblik ændrede det til Oceans Edition serien som er med naturlige havalger og opfriskende eukalyptus - hvilket er så meget mig! - men jeg endte med at vælge den tredje og sidste i stedet for.

Nemlig Blooming Colour serien som er en serie til farvebehandlet hår, og derfor det oplagte valg da jeg jo farver mit hår i en mørk brun farve for at skjule mine millioner af grå hår. Og jeg vil gerne bruge produkter der kan få farvens intensitet til at vare lidt længere. Denne serie er med fugtgivende muru muru smør og håndplukkede roser og skulle pleje og fugte håret imens de giver glans. Så det lyder jo ikke helt dårligt. For håret kan godt blive lidt tørt af hårfarvning og derfor er det vigtigt med god fugt for at få det til at se sundt og pænt ud i længden.

"Love Beauty and Planet" er faktisk et brand som jeg har kigget på i noget tid da jeg synes deres produkter virker interessante. De laver produkter som er bedre for miljøet og det gælder både selve produktet og emballagen. Noget som alle brands burde tænke noget mere over. Udover hårprodukterne har de også kropspleje produkter og ansigtspleje produkter. Jeg er især interesseret i at prøve alle produkter i deres Oceans Edition serie da duften på den er så meget mere mig.

For ja.. Duften af rose i disse produkter er virkelig ikke særlig god. Den er ret kvalmende og.. "gammel kone"-agtig som man kaldte den slags dufte i gamle dage. Jeg er ikke fan. Og duften hænger desværre ret længe i håret, så man har faktisk ikke lyst til at bruge dem hver gang man er i bad. Så jeg fortryder ret meget at jeg ikke valgte en af de andre serier. Men selvom duften er ganske forfærdelig så synes jeg at håret føles ganske okay efter brug af både shampoo og balsam. Uden balsam er håret tørt som hø, så balsam er et must hvis man bruger shampooen.

Jeg kan ikke rigtig bedømme effekten for glans og fugt så meget endnu, da jeg ikke mener at jeg har brugt produkterne længe nok til den slags, så det kan jeg ikke rigtig kommentere på.

Så det er lidt ærgeligt at jeg endte med at få denne serie hjem. Jeg ville nok have haft mere glæde af at prøve dem hvis det fx. var den med duft af eukalyptus. Ohhh well.. det ved jeg så nu. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)