#BlogXMas: Nyt køb - Juleprodukter fra Yves Rocher

Det er altid super spændende at se hvad Yves Rocher finder på når det kommer til deres Juleprodukter hvert år, og jeg var virkelig spændt denne gang. Sidste år forelskede jeg mig jo pladask for den ene duftserie, så jeg havde høje forventninger til deres dufte i år. Allerede i September fik jeg søgt mig frem til duftene online og da jeg så at de havde en æble-kanel duft besluttede jeg mig straks for at jeg helt sikkert skulle købe noget hjem når det blev tilgængeligt på deres side. Udover "Winter Apples" duften har de i år også en "Midnight Berries" duftserie. Jeg er dog ikke rigtig til duften af bær (jeg er simpelthen blevet så træt af den type dufte) så jeg besluttede mig for kun at købe noget fra "Winter Apples"-serien. Og lidt rest-lager sager fra sidste år. :D

"Winter Apples" duften er en del sødere end jeg havde regnet med, men der er også noget krydret over den, så den dufter faktisk ret meget som en æbletærte. Slet ikke hvad jeg havde forventet, men nu hvor jeg har haft produkterne i noget tid og har duftet en del til dem, så synes jeg faktisk at det er en ret lækker duft. De giver lige den der varme duft til en kold Vinterdag.

Jeg valgte at bestille et sæt med en showergel, håndcreme og håndsæbe. På den måde kunne jeg spare lidt penge. :) Derudover så valgte jeg også at bestille en læbebalsam med da jeg er storforbruger af dem på denne årstid. Jeg var meget tæt på at smide endnu en bestilling afsted for at få lidt mere til samlingen i år, men jeg valgte at lade være. For jeg købte jo ikke kun disse "Winter Apples" produkter, som I nok har lagt mærke til på billederne. ;)

Jeg havde nemlig set at de havde nogle produkter af Juleduftene fra sidste år på tilbud, men man skulle virkelig lede godt efter dem og søge på forskellige ting for at kunne finde dem. Og jeg freaking elsker serien "At the heart of pine trees" så jeg måtte simpelthen have noget mere til lageret af den. De kostede kun 15 kr stykket!!!! Aih men så kunne det ikke blive bedre. Jo jeg kunne sagtens have købt mere end to showergels og en håndsæbe, men.. ja. Der skulle jo også gerne være noget til de andre kunder der ønsker at købe eller genkøbe disse produkter. *Haha* Men stod det til mig og havde jeg plads til at opbevare det så købte jeg gerne 10-20 stk af dem. :P Så meget elsker jeg denne duft. Det er duften af gran og appelsin og det er simpelthen bare himmelsk!

Jeg er super glad for mit køb af disse produkter. Selvfølgelig ville jeg gerne have prøvet en lille ting fra den anden Juleduft, men jeg går nok ikke glip af så meget. Duften minder nok meget om den The Body Shop har kørt med i mange år, og det gider jeg seriøst ikke have mere af. Så jeg holder mig til disse ting. Det er også mere end hvad jeg får brugt i år, men så kan jeg da gemme resten til næste år. Det kan jo ske at jeg slet ikke er til de dufte de kommer med der. Who knows!? Det må tiden vise. I år vil jeg dog nyde disse to lækre dufte. En frisk og en varm krydret duft. Mums!


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)