Jeg overlevede 2020 og Nytåret - So what now!?

Der var godt nok mange øjeblikke hvor jeg troede at "that was it" i 2020, men jeg er her da endnu. Men hold nu op hvor er der sket meget skidt i løbet af det år. Og det har slet ikke været nemt med Corona oveni hatten også. Fuck et skodår! Og med det års historik og start på året har jeg virkelig været nervøs for hvordan nytåret ville blive denne gang.

Heldigvis skete der intet d. 31 December/1. Januar. Jeg kunne starte 2021 uden store og voldsomme problemer på hjemmefronten. Så "PHEW" siger jeg bare! Jeg havde faktisk en super hyggelig dag/aften. Jeg fik nydt noget lækker mad, nogle snacks, lidt hygge med familien over webcam og putten med Cosmo. Normalt har han ikke problemer med fyrværkeri, men i år var han altså ikke glad for det, så jeg var glad for at være hjemme hos ham så han ikke skulle blive alt for bange og nervøs.

Jeg håber at den stille og rolige nytårsaften er startskudet på et meget bedre år. Jeg har i hvert fald fået ét af mine ønsker opfyldt. Vi har haft frost i et par dage og jeg elsker virkelig når alt er dækket af frost og luften river i halsen når man trækker den dybt ned i lungerne. Jeg håber virkelig at vi får mere de kommende dage og gerne hele Januar. Det er ikke specielt godt for mit knæ da det er livsfarligt at gå rundt udenfor, men damn jeg elsker det kolde vejr. Det har jeg ventet på længe. Og vi får måske endda sne de næste par dage! Shit hvor jeg håber at vi ikke bliver snydt igen denne gang. JEG VIL HAVE SNE! :P Det har jeg ikke oplevet i.. puha.. 1-2 år måske? Jeg kan sku ikke huske hvornår vi fik sne her i Faaborg sidst, men vi bliver 95% af tiden altid snydt for det. Pænt irriterende.

Ellers er hverdagen ved at starte op igen. Årets første møde med bostøtten er i morgen og jeg skal have et møde med min sagsbehandler senere på måneden. Hvad der skal til at ske ved jeg ikke, da jeg jo ikke får startet op på genoptræning med mit knæ alligevel, så mine muligheder bliver mindre og mindre når det kommer til ting jeg kan holde til. Det er frustrende, fordi de vil jo gerne sætte mig igang med alt muligt, men når jeg ikke kan gå særligt langt uden smerter og på ingen måde cykle, så kan jeg jo af gode grunde ikke komme frem og tilbage fra div. praktikpladser osv. Så enten må de omvurdere min ansøgning om hjælp til genoptræning eller også må de begynde at erkende mine nye begrænsninger. Men det er de sku nok pænt ligeglade med.

Nej.. jeg tror egentlig ikke at dette år bliver ret meget bedre end sidste år, men en smule ville sku være rart. I mellemtiden forsøger jeg at holde humøret en smule oppe. Det frostkolde vejr hjælper lidt, men derudove så hygger jeg mig med at teste lidt produkter for tiden - nogle lækre nogen faktisk - og jeg har lige været henne og se første sæson af "A Discovery of Witches" og jeg er igang med at gense alle 15 sæsoner af "Supernatural" takket være en af tøserne fra mit gamle ADD-hold. Jeg har nemlig fået lov til at låne hendes ViaPlay og HBO i en periode så jeg kan se de to serier. "Supernatural" kommer der ikke flere sæsoner af, men anden sæson af "A Discovery of Witches" starter om nogle dage og jeg freaking glæder mig!

Derudover forsøger jeg også at læse lidt. Jeg er pt. igang med "The Witcher" bøgerne og ohhh my hvor er jeg dog bare glad for at jeg har fået fingrene i dem. Dem har jeg nemlig ledt efter i en evighed. Og nu er de fire første mine! Og anden sæson på Netflix skulle også gerne komme i år, så der er endelig noget at se frem til. Jeg kommer i hvert fald ikke til at mangle noget at se på de forskellige streaming tjenester. Eller læse. Og det er rart.

Hvordan er jeres første dage i 2021 gået? Og har I nogle ting at se frem til i år?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)