Så blev der sørme lavet et nyt design og logo til bloggen

... Okay måske ikke helt nyt, men der er da blevet ændret lidt hist og her. Selve granskoven har jeg beholdt, men den er blevet lavet lidt "dybere" og så har jeg fået lavet mig nogle små grantræs-detaljer hist og her. Og som I nok også kan se, så har jeg fået lavet mig et nyt logo.

Jeg har en svaghed for "stamp logo"-looket så jeg ville lave et i noget a la den stil, men stadig super simpelt og i min stil. Jeg havde flere skitser men de blev hurtigt for "tunge" og voldsomme, så jeg fjernede en del og det blev så til det I ser her på billedet og i mit toplogo på bloggen. Jeg kan vælge at holde det 100% rent og i klar farve eller jeg kan lave det i et lidt slidt look alt efter hvor det skal bruges. Og det er nemlig meningen at jeg vil bruge logoet som vandmærke på mine billeder også, så det er rart at det blev simpelt. :) Ikke at de andre var dårlige, men det var bare ikke rigtig det look jeg gik efter. Måske de bliver lavet på et andet tidspunkt - who knows.

Men efter de mange timers kreativitet vil jeg nu lukke ned for nettet og læne mig tilbage i min læsestol og få læst lidt inden jeg skal i seng. I morgen står den på telefonmøder og andre praktiske ting så jeg må hellere komme i seng så jeg kan komme op i god tid. Og så skal jeg satme hygge resten af ugen. Jeg har ingen planer i denne weekend så jeg håber at jeg får tid til lidt makeup-hygge og måske et andet kreativt projekt jeg har i tankerne. Og så skal jeg læse, læse og læse. Jeg er kommet ind i en rigtig god læse-rytme, så det vil jeg udnytte.

Jeg vil smutte. I må have en fortsat god aften og en god start på weekenden i morgen. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)