Et tilbageblik på en kaotisk Juli måned + En smule trøsteshopping

Hold nu op en måned Juli har været. Jeg har haft hele 5 pakker der har været forsvundet hos PostNord og DAO og den ene var en hel måned og én dag undervejs før de tog sig sammen og afleverede den hos mig. Dét er bare ikke okay. De bliver seriøst værre og værre med deres service begge to. Hader at det primært kun er dem man kan benytte de steder jeg handler fra.

Derudover så har jeg haft problemer med at min computer overopheder her i varmen. Og det har især været slemt i denne måned. Så slemt at jeg ret mange dage slet ikke kunne tænde den uden at den gik død ret hurtigt efter. Så derfor har jeg ikke postet ret meget herinde. Men forhåbentlig bliver det bedre fra nu af. Godt nok er computeren i forvejen ved at stå helt af, men varmen har slet ikke været en god coctail sammen med det faktum.

Et andet ret stort problem der er blevet værre og værre for hver uge der er gået er vores kamp med en psykotisk nabo og hendes destruerende møgunger. Allerede i den første uge de boede her blev samtlige af vores havemøbler og blomsterbede smadret af dem. Og senere er de begyndt at kaste med træklodser og mursten nede omkring bilerne og spille bold op af dem. Senest er at de tyraniserer de ældre mennesker her i boligblokken og stjæler alt de kan komme afsted med. Men det har vist sig ikke kun at være dem vi skulle have et problem med. Deres mor har vist sig at være totalt psykotisk. Hun tændte fuldstændig af på to naboer i denne uge og her forleden igen på den ene af dem. Sidste eposiode blev dog heldigvis overværet af en fra kommunen som er tilknyttet den familie og hun måtte så forklare det sindsyge kvindemenneske at hun skulle holde sin kæft og indrette sig efter de regler og rammer der hører til med at bo her. Så nu må vi se om der sker mere, ellers må politiet igen tilkaldes. Fuck hvor er vi træt af at få den type naboer ind. Det har været så roligt og fredeligt i et godt stykke tid. Men den fred er forbi nu.

Men det er ikke kun dårlige ting der er sket i denne måned. Jeg havde en virkelig skøn hyggedag med familien på min første ferie dag. Desværre har jeg ikke set dem efter den dag, men forhåbentlig ser jeg dem i August. Nok ikke indenfor min ferie for jeg har kun en uge tilbage. Men nu må vi se hvad der sker. Jeg har faktisk en aftale med en veninde jeg ikke har set i flere år, så det håber jeg bliver til noget da jeg virkelig har savnet hende.

Og nu hvor vi snakker om det med veninder, så havde jeg en rigtig hyggelig dag sammen med Jeanette i Tirsdags. Hende havde jeg heller ikke set i snart et år, så det var også virkelig rart at se hende igen. Og jeg er glad for at jeg har haft mulighed for at lave den slags aftaler denne gang, for jeg har bare ikke ret meget overskud til at ses med ret mange til hverdag udover alt det andet jeg skal. Så når jeg har ferie og egentlig burde slappe af, så ender jeg stort set altid med at have kalenderen stort set booket op. Og havde jeg flere ugers ferie endnu så havde jeg nok også forsøgt at ses med nogle flere som bor lidt længere væk. Men man kan bare ikke nå det hele. Så det må blive næste gang. ;)

Jeg endte også med at bruge lidt (okay mange) penge i denne måned, og nogle af de ting kan I se her på billedet. Og det første jeg købte var iskaffe-blandinger fra Havafiesta. Jeg har ville prøve dem virkelig længe og nu skulle det endelig være min tur. Jeg besluttede mig for at bestille en flaske "Choco Mint" og to flasker "Choco Orange". Personligt synes jeg ikke at de smager nok kun tilføjet mælk så jeg bruger også en sirup i dem, og da jeg stort set var løbet tør for det, så bestilte jeg også en liter af 1883 Kaffesirup i smagen Chokolade og volía! Så smager iskaffen pludselig fantastisk!

Derudover så fandt jeg faktisk et par ting, da jeg var på tur ned igennem byen med familien på min første feriedag. Jeg spottede en sød og meget skrøbelig lille figur af en ræv i vores lokale Røde Kors. Der er en flænge i ham, så han skal passes på. Jeg kunne simpelthen ikke bare gå forbi ham uden at få ham med hjem. Nej han var ikke billig, men.. se ham lige! Så nu er han en del af min stille og roligt voksende ræve-familie.

Jeg fandt også endelig en håndcreme med duft af lemon basil i vores butik Kvalität. Jeg har ledt efter citron-duftende produkter i denne måned - udover alle de andre citron-ting jeg har købt løbende - så jeg var virkelig glad for endelig også at finde en håndcreme. Igen - den var ikke billig - men jeg måtte bare have den med hjem. Havde den været billigere havde jeg købt en mere til lageret, men av av av.. Allerede den dag skreg min konto på mig, så jeg måtte nøjes med denne ene.

Jeg fik også brændt lidt penge af hos iKiosk, da jeg så at de havde den lækre chokolade fra "Terrys Chocolate Orange" tilbage på lager. Og denne gang bestilte jeg lidt ekstra hjem så jeg har til Julen også. I kan se hele min ordre her. Og noget andet I kan se mere i detaljer her på instagram er den glitter ordre jeg bestilte fra Frankrig i denne måned. Jeg bestilte flagermus glitter, sorte blade og holografiske stjerner som jeg skal bruge til mange af mine makeup looks fremover. Flagermusene har jeg ville have i mange år, men det er først nu jeg har fundet nogen der er til en fair pris. Og jeg har faktisk smidt endnu en bestilling afsted, men den kommer først i August.

Og så stod jeg jo pludselig og manglede nogle beholdere til den glitter og det der er på vej. Derfor var jeg virkelig glad for at jeg fandt nogle små bøtter med låg i måde Søstrene Grene og Flying Tiger da jeg var i Svendborg i Tirsdags. Og i Søstrene Grene fandt jeg også lidt sten til mine fremtidige looks. Sten er nok noget af det jeg får sværest ved at få fingrene i nu, men.. jeg håber at flere i Europa ender med at sælge den slags så jeg kan få fyldt mit lager op igen.

Og sidst men ikke mindst så faldt vi over en butik med køkkengadgets i Svendborg og der fandt jeg disse søde kageudstikkere - et spøgelse og en ræv. Jeg bager sjældent, men disse kunne jeg altså bare ikke stå for. Ræven fordi... well.. det er en ræv. Spøgelset kan jeg måske bruge til fondant til muffins eller kager her til Efteråret. :)

August skal være en måned hvor jeg ikke ender med at bruge alt for mange penge, jeg skal have mit første vaccine-stik og så håber jeg at se noget mere til min familie og eventuelt veninder. Og så vil jeg se om ikke jeg kan få nogle flere idéer til Efterårs-indlæg. Jeg er totalt blank på nuværende tidspunkt. Og det er pænt frustrerende! Så please please please! Hvis I har ønsker eller idéer til indlæg, så skriv dem til mig. Men indtil da... fortsat god weekend alle sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)