Et tilbageblik på September måned + Shopping

September måned har været hektisk og kaotisk, så jeg er glad for at den er overstået og at Oktober nu banker på døren. Men før Oktober skydes igang, så vil jeg lige gennemgå min September med jer. Og den startede ud med at jeg fik mit sidste vaccine-stik. Jeg havde faktisk forberedt mig på at jeg ville blive vildt syg, men jeg havde igen kun en smule ondt i armen. Så jeg slap billigt. Heldigvis.

Jeg er også kommet igang med en masse kreative projekter i denne måned - blandt andet fik jeg lavet en kranie-maske og så kom jeg igang med mine Oktober DIYs. Dem kan I se frem til at se igennem hele næste måned. Indtil videre er der planlagt 6 stk af slagsen. Så dem håber jeg at I tager godt imod. Jeg glæder mig i hvert fald til at vise jer dem.

September har også været en vild bogudgivelses-måned. Og jeg har modtaget en del af dem til anmeldelse. Så jeg mangler på ingen måde læsestof til resten af året og starten på næste. Derudover har jeg også købt en masse selv, såå... men dem ser I senere i dette indlæg. Jeg er en bogorm. I can't help it. Især ikke når det er bøger fra serier jeg elsker og bøger jeg har villet læse i lang tid.

Og til en anden ting som jeg elsker. Jeg vandt skisme et duftlys i denne måned! Jeg er jo lidt af en duftlys-junkie, så jeg deltog i en konkurrence som Cosyhagen havde kørende på Instagram, og jeg var én af de tre heldige vindere. Og jeg vandt det der hedder "03 Café" og det dufter helt fantastisk. Det er et perfekt køkken-duftlys, så det står nu derude og dufter skønt.

Jeg har også været forbi et par genbrugsbutikker sammen med underboen. Heldigvis nyder han også at kigge på gammelt lort, så vi har haft et par ture i denne måned. Og jeg håber det er noget vi kommer til at gøre mere fremover. For jeg elsker det. :D Og jeg fandt nogle ret skønne ting i denne måned. Som I får lov til at se lige om lidt.

Sidst men ikke mindst, så er der det som har fyldt mit liv de sidste mange måneder og som især har været slemt i denne måned. Nabo-krigen. Som jeg nævnte i et tidligere indlæg, så har vi haft problemer med en bestemt familie siden de flyttede inde. De startede med at smadrer alt i haven - blomsterbede og havemøbler, derefter begyndte der at flyde med en masse cykler og løbehjul overalt. Derefter begyndte skrigeriet og tyraniseringen af en af de ældre beboer og "indbrud" hos hende. (De gik ind i hendes lejlighed imens hun var nede i kælderen.) Og så begyndte deres mor at angribe de andre naboer. Hun beskylder folk for alt muligt og i denne måned eskalerede det. Hun angreb en af de naboer jeg snakker meget med og... MIG! Vi fik skylden for at hendes vogn til cyklen var blevet fjernet og gemt nede ved Føtex. Men naboen var på arbejde i 9 timer og kom først hjem efter midnat, og jeg har et smadret knæ så jeg ville aldrig snige rundt udenfor i mørket og slæbe på ting og risikere at smadre mit knæ yderligere. Så ingen af os har rørt hendes lort. Og da hun hårdnakket mente at det var os der havde gjort det begyndt hun at true os. Og dér flød bægeret over for mig. Jeg tændte helt af. Så nu gider vi sku ikke finde os i hende mere. Vi er 7 der nu har problemer med hende, så nu bliver der sendt en lang klage med alt der har været sket siden de flyttede ind. Og både udlejer og kommunen får den tilsendt. Og vi stopper ikke før problemerne stopper. Det kan ikke være rigtigt at vi bliver jagtet væk fra vores hjem pga. sådan en destruktiv og tyraniserende familie.

Og nabo-krigen er noget som kommer til at fylde meget indtil de bliver smidt ud. Det er nu på daglig basis at hun råber af os og forsøger at få kontakt til os. Og det påvirker min psyke voldsomt. Så jeg tvivler på at min praktik-start i næste måned kommer til at gå specielt godt.

Men nok om det. Til sidst vil jeg lige vise lidt af de ting jeg fik forkælet mig selv med i denne måned. For ja jeg blev nødt til at benytte mig af noget shopping-terapi.

Jeg forkælede mig selv med lidt makeup i denne måned. Det første jeg købte var et par løse øjenskygger fra Glam-shop.pl. Jeg har tidligere købt nogen derfra og jeg freaking elsker dem! Så denne gang fik jeg købt en Pressed Glitter i "Perky Green", en Glam Shadow i "Fluff" og en Velvet Shadow i "Abracadabra".

Derudover har jeg købt mig nogle glitter sten, noget folie og nogle små blomster til mine makeup looks fra en sælger på Etsy. Desværre er det dyrere end dem jeg købte før de nye told-regler, men det er den eneste mulighed jeg har for at holde mit lager ved lige. Men det betyder også at jeg fremover ikke kommer til at bruge ret meget glitter og nips til mine looks. Desværre. Kommer til at savne det. Men det er sådan det må være fra nu af.

Jeg har også fået købt mig en øjenskygge palette i denne måned. Da jeg så at I Heart Revolution udkom med en "Ghost Stories"-palette i deres "Book of Spells"-serie så måtte jeg bare eje den. For det første så har jeg en svaghed for alt der har med spøgelser at gøre og så var jeg glad for at farverne i den palette er mere neutrale og derfor kan bruges til hverdag. Desværre var spejlet knust da jeg modtog den, men det kunne noget gaffatape klare. Så længe øjenskyggerne er intakte så er jeg glad. Men det kan godt se ud som om der bliver problemer med tolden, men det problem må jeg klare når jeg hører mere.

Og nu til lækkerierne fra genbrugs-turene. Det er ikke det hele jeg viser frem i dag, da det er ting som tallerkner og andet knapt så spændende, men det mere spændende ser I på billederne. Jeg leder altid efter noget jeg kan bruge til mine billeder og da jeg fandt det lille stykke grønne teddystof måtte jeg bare have det med hjem. Det har den helt perfekte grønne farve.
Derudover fandt jeg to gamle bøger som jeg vil bruge i indretningen. De har den helt perfekte "Dark Academia Aesthetic" som jeg elsker og jeg håber på at finde flere med tiden. Og nu hvor vi er ved bøger så fandt jeg faktisk også en som jeg har ledt efter i lang tid - bogen "Freja" af Johanne Hildebrandt. Det er den første bog i serien "Sagan om Valhalla" og nu har jeg endelig de første tre bøger. Der er to bøger mere, men de bliver sikkert utroligt svære at finde.
Og sidst men ikke mindst fra genbrugen fandt jeg også en lille sort heksegryde. Det er sjældent at jeg finder de sorte, men nu har jeg en mellemstørrelse og en lille. Fantastisk!

Da jeg var i IKEA købte jeg også lidt ting. Igen er der ting I ikke ser her på billederne da jeg allerede har taget dem i brug. Det er bla. en tallerken, et lagen, nogle batterier osv. Men det jeg har valgt at vise frem i dag er et par falske planter og en glaskuppel. Ting som jeg vil bruge i min indretning. Desværre var der ikke ret meget interessant at kigge på, men jeg håber at det bliver bedre tættere på Jul og at jeg der igen får mulighed for at komme derind.

Sidste køb i denne måned var bøger. Og det gjorde ondt på kontoen, men.. to af dem havde jeg ledt efter i nogle måneder og de andre er fra en serie som jeg ikke længere vil snydes for at opleve. Så jeg fik endelig købt "Det hun glemte" og "Hypnotisørens kærlighed" af Liane Moriarty. Nu har jeg alle dem jeg vil have fra hende. Og så er der "Bridgerton"-serien af Julia Quinn. Det er en serie som jeg skal "samle" over en længere periode, men nu har jeg da fået købt tre af dem - "Den ugifte hertug", "En uventet forelskelse" og "En uundgåelig længsel". Jeg mangler nu nr. 3, 5, 6, 7 og nr. 8 (og nr. 9?) når de sidste altså udkommer. Men som sagt, så skal de købes løbende for ikke at ruinere mig mere end jeg er i forvejen. :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)