Et tilbageblik på August måned + Lidt shopping

August måned var en måned hvor jeg mentalt ikke havde det specielt godt. Jeg havde rigtig mange nedture, og der skete også en del ting som ikke var specielt positive som jo selvfølgelig ikke hjalp på det psykiske. Ting som ikke ser ud til at blive løst, så det har lagt sig som en mørk sky over mig.

Jeg vil ikke rigtig komme ind på det hele, men den ene ting er at mit digital-kamera er stået af. Eller... SD-kort-rummet er gået i stykker så jeg kan ikke længere få et kort i det. Og det betyder at alle mine billeder fra nu af ikke er... specielt gode kvalitet-mæssigt, da jeg ikke længere kan bruge det kamera og ikke har råd til et nyt. Jeg har dog stadig et gammelt digital kamera liggende, som jeg må bruge fra nu af, men det er virkelig ikke specielt godt. Så forvent ikke de skarpeste og gode kvalitets-billeder fra mig af. Det er ikke længere muligt.

Og før I begynder at lege kloge-åger (Jeg ved at der sidder nogen derude), så skete det ikke ved at jeg tabte kameraet eller var voldsom ved det eller nogensinde har været det. Jeg havde lige taget SD-kortet ud af det, som jeg har gjort flere gange dagligt i alle de år jeg har haft det kamera, og lagde kameraet ved siden af mig. Og da jeg 5 min efter skulle putte SD-kortet ind i det igen kunne det ikke komme i. En metal-plade var hoppet ud et eller andet sted fra og sad på svært nede i "rummet". Og den kunne ikke klikkes på plads eller skubbes væk, så der kan på ingen måde komme et kort ned i igen. Jeg har haft digital-kameraer siden jeg var meget ung, så jeg har fint forstand på kameraer så det er ikke mig der er uerfaren. Jeg ved når noget er galt og det ikke kan laves. Og jeg har snakket med en ekspert og der er intet at gøre.

Men nu har jeg i alt formået at kunne ødelægge en telefon, et ur, en computer og nu også et kamera ved at have det liggende stille og urørt ved siden af mig indenfor de sidste 5-10 år. Jeg må åbenbart have magiske destruktive evner som jeg ikke kender til. Det må efterhånden være støbt i sten at jeg bare er født under en ekstremt uheldig stjerne - for uheld forfølger mig dagligt og har gjort det siden jeg var barn. Selvom jeg joker med det på daglig basis (Bliver jeg sku nødt til for ikke at køre surt i alt mit uheld) så er det altså begyndt at påvirke mig lidt. Selv min bostøtte kan ikke forstå hvordan det kan blive ved. Men... ja.. Story of my life.

Men der er også sket et par positive ting i denne måned. Jeg fik mit 1. vaccine stik i starten af måneden og jeg skal have det sidste her i starten af September. Glæder mig til at få det overstået og jeg håber fandme ikke at jeg ender med at få blodpropper eller kommer til at ligge dødssyg flere dage/uger efter. Så kryds fingre! Det hjælper nok ikke det store, men.. shit hvor jeg ikke håber at det kommer til at gå så galt.

Jeg fik også startet på et større projekt herhjemme. Jeg nåede halvvejs og siden den dag har jeg ikke fået gjort mere. Men jeg fik gennemgået halvdelen af mine bogreoler og fik vendt de bøger jeg har læst med ryggen ind mod væggen. Dem jeg så endnu ikke har læst eller som jeg gerne vil genlæse står stadig med ryggen ud mod rummet. På den måde kan jeg se hvor mange jeg stadig mangler at læse og det er nu mere overskueligt. Og så skriger bogreolerne ikke af mig med alle de farver længere. Det er rart. :)

Men hvordan ved jeg så hvor specifikke bøger står henne? Jamen jeg har da givet hvert rum og hylde et nummer, og så bliver bøgerne skrevet ind på lister under de numre. Det er bla. dét som tager en krig, men det er så meget det værd i sidste ende. Og jeg glæder mig til den dag jeg kan finde overskud til at gå den sidste halvdel igennem.

En anden ting der skete i denne måned var, at jeg efter en tur på apoteket endte med at blive skrevet op på en liste med testpersoner der skal teste en ny creme imod blandt andet psoriasis som Faaborg Pharma er ved at udvikle. Jeg ved ikke hvornår de er færdige, men jeg ser frem til at prøve den. Især hvis den ender med at være effektiv. Jeg vil gerne stoppe med at bruge det gift (min medicin) som jeg har fået igennem hudafdelingen - både pga. bivirkningerne men også fordi det er så klamt fedtet og tager en krig at smørre på huden. Men nu må vi se hvordan det kommer til at gå.

Og sidst men ikke mindst så er jeg endelig kommet igang med mine Oktober DIYs til årets Blogtober-indlæg her på bloggen. Jeg vidste faktisk ikke om jeg ville finde inspiration til at lave nogen overhovedet, men indtil videre kommer der i hvert fald 4 stk i år. ;) Så dem håber jeg virkelig at I vil se frem til. Jeg glæder mig i hvert fald til at vise jer dem.

Og nu hvor vi er ved mine DIYs, så har jeg jo været nødt til at købe lidt materialer hjem til at lave de fleste af dem. Jeg kan ikke rigtig vise materialerne frem i dette indlæg, da det jo allerede er blevet brugt, men.. now you know. ;)

Derudover har jeg faktisk ikke rigtig købt så meget i denne måned. Jeg fik dog min anden glitter-bestilling hjem fra Frankrig og jeg er vild med at jeg endelig fandt en sælger her i EU hvor jeg kunne købe den slags igennem. Min første bestilling kan I læse om i sidste måneds tilbage-blik indlæg. Denne gang bestilte jeg glitter i form af små snefnug, snebolde, grantræer og så lige lidt spøgelser også. Alle som I vil komme til at se i nogle af mine fremtidige makeup looks.

Jeg fik også langt om længe taget mig sammen til at få bestilt en lille 9 pan palette med de ønskede øjenskygger fra Glam-Shop.pl. Det er dyrt, men jeg har villet prøve deres øjenskygger i virkelig lang tid nu, og nu skulle det altså være. Og jeg er allerede ekstremt vild med dem! Det er ikke sidste gang at jeg køber øjenskygger fra dem, men der må gerne lige gå i hvert fald et halvt år inden jeg gør det igen. Til den tid har de forhåbentlig endnu flere smukke øjenskygger at vælge imellem. Og disse kommer I også til at se blive brugt til mine fremtidige makeup looks. ;)

Mit sidste køb i denne måned var en virkelig fin og rustik køletaske til flasker. Den er egentlig til vinflasker, men jeg har tænkt mig at bruge den til mine vandflasker eller Verdi/Perlissimo flasker. Jeg kunne ikke stå for lokket på den da den passer så fint ind i min stil med de sorte farver, rustikke detaljer og mine gran-ting.

Så ja.. Det var min - knapt så gode - måned og mine små forkælelses-køb. Jeg håber at September måned bliver bedre og at jeg måske er heldig at finde nogle fine ting på Egeskov Marked. For ja.. planen er at vi skal afsted så det håber jeg virkelig bliver til noget.

September (OG EFTERÅR!!!) - here I come!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)