#BlogXMas: 2. Advent - Nu skal jeg og hjemmet dufte af Jul

Glædelig 2. Advent alle sammen! Jeg er typen der - alt efter årstiden - bruger produkter med specifikke dufte der passer til de forskellige tider på året. Simpelthen for at komme i den rette stemning. Og det er især når vi når til Oktober og December måned. Julen er dog den højtid som jeg ser mest frem til duft-mæssigt. Det er også den højtid jeg har flest produkter til, da det er nemmere at få fingrene i herhjemme i lille Danmark. Og jeg må indrømme at mit lager efterhånden er ret stort. Men i år skal en masse af det tages i brug, og det vil jeg gennemgå med jer i dag.

Jeg har flest produkter til hjemmet, og det er alt fra duftlys, duftvoks og rumsprays. Jeg går især efter dufte som gran, æble+kanel og gløgg. Det store duftlys (Som er et jeg købte i IKEA for nogle år siden) I ser på billederne dufter af skovbund og kombineret med duftlys eller -voks med duft af gran er det ganske enkelt en drøm. Jeg elsker den type dufte. Og det er en duft som jeg gerne forsøger at bruge hele Vinteren. Men i Julen bruger jeg også dufte som æble+kanel og gløgg. Jeg har et par duftvoks plader fra Duftverket som passer ind i den varme og krydret kategori så der er jeg også dækket ind, men hvis jeg gerne vil have spredt de dufte mere rundt, så bruger jeg gerne rumspray.

Og rumsprays har jeg været så heldig at finde nogle nye af i år. LuxPlus havde nemlig fået nogen på lager af netop æble+kanel og gløgg så jeg skyndte mig at bestille nogen hjem, så jeg havde til hele Julen og faktisk også Julen næste år med. Ja jeg købte et par stykker af hver og de holder ret længe. Og jeg må sige at jeg er stor fan af dem. Jeg har faktisk også en spray med duft af gran fra sidste år, som jeg bruger en gang imellem. Så I kan tro at her dufter skønt!

Når det kommer til produkter til kroppen så har jeg desværre ikke så mange forskellige slags som jeg gerne ville have, men jeg skal ikke være bange for at løbe tør for showergels. Dem har jeg nemlig rigeligt af. Jeg har min skønne "Himalayan Pine & Manuka Honey" showergel fra Herbal Care, som jeg købte et par stykker af igennem LuxPlus i løbet af i år. Den bruger jeg faktisk hele året rundt, men den er især oplagt til Julen og Vinteren. Derudover er der de lækre duftvarianter fra Yves Rocher. Hvert år udkommer de med et par nye dufte, og jeg har de sidste par år købt den ene slags som jeg faldt for. Jeg har især været vild med deres "At the heart of pine trees" som dufter af gran og appelsin. Så vild med den at jeg endte med at købe en 3-4 flasker i løbet af et par år. Lige så snart jeg så at den var tilbage på lager så sprang jeg til. Den er himmelsk!

Sidste år havde de den der hedder "Winter Apples" som en del af deres Jule-serie og den dufter skønt af æble og kanel - lidt som en æbletærte. Jeg bruger faktisk denne i Efteråret også, da den dufter så lækker og varm og den passer ret godt til både Efteråret og Julen. Så den er jeg glad for at jeg stadig havde en flaske tilbage af fra sidste år. Og så til den de har i år. "Melting Orange" dufter af appelsin og chokolade og hold nu op hvor er den lækker! Hvis I har fulgt mig i noget tid, så ved I at jeg har en svaghed for kombinationen af chokolade og appelsin - både når det kommer til drikkelse og spiselige ting - så jeg måtte bare købe en showergel med denne duft, og jeg fortryder det på ingen måde. Overvejede faktisk at købe flere produkter fra serien, men jeg har valgt at begrænse mig i år.

Jeg ville ønske at jeg havde bodylotions eller body butters med de dufte, men nope.. jeg har et par håndcreme med de to første Yves Rocher dufte, så dem har jeg selvfølgelig tænkt mig at bruge, og så har jeg en masse håndcremer med forskellige Jule-dufte fra The Body Shop, så det må være nok. Right? ;) Som sagt så er mine lagre ret store og derfor skal jeg ikke købe alt for mange nye ting. Og jeg er faktisk ret stolt af mig selv over, at jeg kun fik købt ét nyt Jule-produkt til kroppen denne Jul.

Phew! Det var lidt af en mundfuld. I know. Men jeg advarede jer. Mit lager er faktisk ret stort. Men jeg er nu ret glad for, at jeg har så mange forskellige dufte at vælge imellem. På den måde bliver jeg aldrig træt af en bestemt duft, for jeg kan skifte imellem dem alt efter humør. Og jeg glæder mig hvert år til at se hvad Yves Rocher og The Body Shop kommer ud med. Yves Rocher har endnu ikke svigtet mig, men jeg skal da lige love for at The Body Shop har. Det er gentagelser på gentagelser hvert år og de sjældne nye dufte de finder på er i min verden på ingen måde Jule-dufte. Derfor har jeg ikke købt nogle af deres Jule-produkter i nogle år efterhånden som I også kan læse lidt om i sidste års indlæg omkring deres Jule-dufte. Så jeg håber på bedre udvalg næste år.

Men nu vil jeg gå lejligheden rundt og sprede lidt lækre dufte. Jeg håber at I får en skøn Søndag. :)


Interesseret i at læse flere Jule-indlæg?
Find tidligere Jule-kalender Indlæg her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)