En dum start på året fik mig skubbet igang med en masse små projekter i hjemmet

Året startede ikke helt ud til min fordel. Jeg vågnede op med en virkelig slem halsbetændelse d. 1 Januar og jeg var sengeliggende i halvanden uge og jeg har stadig den der "efterfølgende dumme" hoste, som jeg kan have i et godt stykke tid endnu, hvis det bliver som det altid har været for mig. Jeg har gerne hoste i flere måneder efter en halsbetændelse. Såå.. great. Eller noget. Jeg er pænt træt af det efterhånden, for folk tror straks at man har corona hvis de høre en hoste. Og jeg er blevet testet flere gange og det er bare en ganske alm. dum halsbetændelse. Men jeg ville selvfølgelig gerne have været helt foruden. Og jeg fatter minus af hvordan jeg blev syg, for jeg var ikke udenfor døren i mange dage inden jeg blev syg - netop for ikke at ende med at blive smittet ude i menneskemylderet.

Men nok om det. Det har selvfølgelig også betydet at mit år ikke helt startede som jeg havde forventet det. Jeg blev nødt til at aflyse og rykke nogle aftaler og måtte selvfølgelig blive hjemme under dynen. Men jeg har dog haft en del telefonmøder og andet som jeg ikke kunne slippe for. Og jeg har fået taget mig sammen til at få taget Julepynten ned og bringe mit granskov-tema i hjemmet i fokus igen. Planen for i år er at finde flere ting som kan give "skovstemning" herhjemme. Jeg fortryder at jeg ikke fik købt nogle af de svampe-figurer som Føtex havde i Julen, for dem kunne jeg virkelig godt have brugt. Men jeg må se om ikke jeg kan finde nogen online i løbet af året alligevel. Måske finde nogen på genbrug eller noget. Det kunne være fedt.

Jeg er også så småt begyndt at rydde op i alt mit lort i lejligheden. Jeg har en del kasser og skuffer med krea-ting, og dem har jeg her de seneste par dage gået igennem. Der er blevet smidt en masse ud, men damn hvor har jeg stadig meget liggende. Men nu er det sorteret og jeg kan finde tingene igen. Næste store projekt er kælderrummet. Men det må vente lidt. Jeg får nemlig ret travlt her de næste par måneder. Og så har jeg også fået gang i mange af de små projekter, som jeg har haft planer om at ordne de sidste mange måneder men ikke fundet tid til - før nu. Det er rart at få dem streget af den lange liste. :)

Men her til aften vil jeg læne mig tilbage i sofaen, slappe af og komme igang med bogen "En uundgåelig længsel" af Julia Quinn, som er den næste bog i min TBR-bunke. I morgen står den på rengøring så lejligheden er klar til et møde med bostøtten og sagsbehandler på Fredag. Og jeg glæder mig til at det er overstået, for hold da op hvor er jeg drænet for energi. Jeg går som sagt nogle ret travle uger i møde og jeg trænger til at lade op og sove længe. Så jeg vil smutte. Jeg ville bare lige give jer, der stadig kigger forbi, en lille update på hvad der sker her hos mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)