Anmeldelse af "Kolde, hvide vinternætter" af Christoffer Holst

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Christoffer Holst - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Så er det blevet tid til at blive genforenet med Cilla Storm i "Kolde, hvide vinternætter". Denne bog er den tredje i rækken i Christoffer Holsts krimiserie. Jeg ville gerne have læst og anmeldt denne i Julen, men jeg nåede ikke at få den hjem i tide. Men forlaget Flamingo var så søde at sende den min vej så jeg kunne anmelde den her i Januar.

Jeg har set virkelig meget frem til at se hvad Cilla skal opklare denne gang sammen med veninden Rosie. Og nu er jeg klar med at give min anmeldelse her på bloggen. Læs eventuelt mine andre anmeldelser af Christoffer Holsts bøger her. ;)

Cilla arbejder nu fast for krimi-podcasten "Blodspor" og det går rigtig godt. Det går også rigtig godt imellem hende og kæresten, politibetjenten Adam, så livet er godt. Eller så godt som det nu kan blive når ens udlejer er en idiot. Men hun bliver heldigvis reddet væk fra den iskolde lejlighed, da hendes bedste ven, Zacke, inviterer hende til at holde Jul sammen med dem i den nye skihytte han og kæresten lige har købt. Men Cilla vil gerne have Rosie med så hun ikke skal sidde alene i Julen.

Da de ankommer til Idre Fjäll falder Rosie ved et tilfælde over et lig i skoven. En ung dreng lader til at være faldet ned fra en klippekant. Det ligner et uheld, men flere ting og mennesker i Idre opfører sig mærkeligt og det får Cilla og Rosie til at undersøge det nærmere. Langsomt falder brikkerne sammen og det hele har en forbindelse med den rige familie på den anden side af vejen.

Midt i al mystikken og julestemningen bliver en uhyggelig hemmelighed afsløret. Tingene er ikke som de ser ud til at være på ydersiden. Inde bag væggene er historien en helt anden. Og Cilla og Rosie håber at de kan opklare mysteriet inden Juleaften. Men vil de kunne nå det før det er for sent? Og vil de kunne standse flere i at dø?

Endnu en gang et super spændende mordmysterie med veninderne, Cilla og Rosie. Adam var desværre ikke så stor en del af denne historie, men vi fik masser af tid sammen med Zacke og Jonathan - det skønne par som har en stor plads i hjertet hos Cilla. Og nu også mig.

Denne historie indeholder en masse mystik, hemmeligheder, skræmmende opførsel og forbudte følelser. Og selvfølgelig forsøger man selv at gætte sig frem til gerningsmanden igennem hele bogen. Eller det gør jeg i hvert fald. Og jeg havde slet ikke mistænkt den person det viste sig at være. På ingen måde. Jeg havde to andre i tankerne. Så jeg blev virkelig overrasket.

Jeg elsker disse små mordmysterier og Christoffer Holst er super god til at blande det morbide med en masse humor og feel-good scener. Jeg glæder mig helt enormt til den næste bog i serien. :)

Min Goodreads rating:
★★★★✩

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)