Anmeldelse af "Når solen går ned" af Nora Roberts

Reklame for forlaget Flamingo og forfatter Nora Roberts - Sendt til anmeldelse. Meningerne er mine egne.
Som jeg har nævnt tidligere her på bloggen, så har jeg en stor svaghed for Nora Roberts og hendes fantastiske historier. Så da jeg så at forlaget Flamingo udkom med endnu en af hendes bøger - nemlig "Når solen går ned", så måtte jeg bare læse og anmelde den. Og heldigvis var de så søde at sende bogen min vej. Jeg har nu endelig fået den læst og er klar med en anmeldelse af den her på bloggen.

Bodine er én ud af mange stærke kvinder i familien og i flere generationer har de drevet et resort som en del af deres skønne ranch i det naturskønne Montana. Og det går bedre og bedre for dem, men det har det ikke altid gjort. For mange år siden forsvandt hendes mors søster og de har ikke hørt fra hende siden. Det er noget som stadig påvirker familien, men arbejdet holder deres opmærksomhed travlt beskæftiget. Og da Callen en dag dukker op igen og søger arbejde hos dem, får Bodine pludselig meget mere at tænke på. Især da flere lig af unge piger bliver fundet bliver det startskudet til flere ubehagelige overraskelser for familien.

Vicesheriffen mistænker Callen for at stå bag mordene men det hele bunder ud i gammel nag og hævn fra barndommen. Men hvis det ikke er ham, hvem er det så? Og var Alice mon et offer af samme mand for så mange år siden? Er det derfor de endnu ikke har fundet hende? Da familien mindst venter det forandrer det hele sig da de modtager et opkald fra politiet. Alice er blevet fundet bevistløst i vejkanten. Men hun er i live. Hvordan? Hvor har hun været i al den tid?

Selvom det ser ud som om det hele nu går den rigtige vej igen, så bliver Callen og hans hest beskudt og endnu en kvinde bliver bortfort. En kvinde fra deres familie. Nu er det et spørgsmål om sekunder før de aldrig kommer til at finde hende igen. Får gerningsmanden hjælp? Panikken spreder sig. Er det nogen de kender?

Hun har gjort det igen. Nora Roberts har skrevet endnu en fantastisk historie som indeholder en masse kærlighed, drama, krimi og overraskelser. Denne historie er fuld af lag og selvom tingene overlapper hinanden, så giver de et ret godt flow og den konstante spænding er prikken over i'et. Jeg elsker mystikken hun har fået flettet ind og jeg havde på intet tidspunkt en fornemmelse for hvem der stod bag mordene og bortførelserne. Og så elsker jeg simpelthen den kemi der er i den skønne familie. Man har nemt ved at forestille sig hvordan det ville være at leve sammen med dem. Fantastiske personligheder og et idyllisk sted. What's not to like? ;)

Min Goodreads rating:
★★★★★

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)